calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući!

BABA MI SE ŠLOGIRALA! Jecaji odzvanjaju Elitom, Anđela Šparavalo van sebe: Upropastila sam porodicu

Objavio: RHT
05/03/2024 10:38 AM

Jecaji odzvanjaju Elitom

Učesnica Elite, Anđela Šparavalo, prije dve noći imala je razgovor sa roditeljima.

Jecaji odzvanjaju Elitom

– Upropastila sam porodicu, svašta sam uradila mojima, sve zbog veze sa Bojanom! Ne znam šta će da se desi ako se stanje pogorša, majka mi plače, otac je van sebe! Molila sam ih da mi pokažu brata, nisu htjeli, tako da ja više ne znam šta da radim. Jedva trpim ovaj haos koji sam sama napravila, ali šta da radim. Plašim se da se nešto ne desi, baba mi se šlogirala prije neki dan, a moji mene krive. Ko zna šta sve pričaju kod kuće – ridala je Anđela, ali se Bojana trudila da je pusti, kako ne bi dolivala ulje na vatru.

Naime, nakon što je Anđela ugledala oca briznula je u histeriju, a onda joj je on očitao na grub način lekciju.

– Sine, jesam li ja takav zlikovac? Sine, jesam li te nekada udario u životu? Jesam li te ja kupovao novcem? Jesam li plaćao sve tvoje? Ti kažeš da nemaš očinsku ljubav, ti nisi dobro, vjeruj mi! Ti si izgubila, čovječe! – rekao je Anđelin otac, pa nastavio:

– Ti pričaš laži! Ti hoćeš da budeš žrtva, da bi se dodvorila Bojani! Nemaš ti tragediju, kao ona! Ne možeš da budeš kao ona! Ti imaš Stokholmski sindrom sine, pitaj nekoga šta to znači! Sama si sebi napravila problem, ne želimo da budeš sa ženom!

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS