calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

JAVNOST ZGROŽENA! ŠA PAO NAJNIŽE? Snimljen kako LJUBI MEĐUNOŽJE Mione! Reakcije su JEZIVE

Objavio: RHT
31/05/2024 7:20 PM

JAVNOST ZGROŽENA!

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su tokom rijalitija toliko učestalo počeli da se svađaju, da su mišljenja mnogi da, da je njihova veza navodno lažna.

Foto:Youtube printscreen/Zadruga official

Ono što je bila glavna tema je trenutak kada je Ša otkrio da je sa Mionom imao odnose, dok je Miona ipak demantovala i i dalje tvrdi da nisu imali odnose, ali da jesu bili prisni.

Repera je ovo iznerviralo, a gledaoci smatraju da je Ša namjerno rekao za odnose, da bi vidio reakciju Stanislava Krofaka, a da je Miona poricala takođe bog Stanislava.

JAVNOST ZGROŽENA!

Šokantni kadrovi rijalitija danas su iznenadili sve gledaoce a društvene mreže su izgorile nakon što je kamera snimila Ša koji ljubi međunožje Mione. I to u dvorištu.

Foto:Instagram printscreen/tko tu koga

U usta ne može, ali može…”, glasio je samo jedan od komentara.

Miona je prethodno podsjetimo rekla Ša da ne želi da je on grli i ljubi, a repera je to iznerviralo do te mjere da joj je priprijetio raskidom.

SVE VIJESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Za prijavu je potrebno:
1. Dvije jasne fotografije
2. Video u trajanju do 1 minuta u kojem ćete se ukratko predstaviti
3. U pisanoj formi:
Ime i prezime
Datum rođenja
Visina, težina
Zanimanje
Da li ste učestvovali u nekom rijaliti formatu do sada?
Da li ste osuđivani?
Hobi
Razlog prijave
Link profila na društvenim mrežama

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS