calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Terza bez imalo blama javno izjavio da ostavlja Milicu i nerođenu bebu: Čuvaj i pazi bebu, jer me ona jedino zanima Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama? Britanija u suzama zbog Kejt Midlton! Svijet zanijemio zbog nove fotografije voljene princeze! Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule!

Janjuš se zvanično pomirio s bivšom ženom!?: Shvatio sam da volim samo jednu

Objavio: RHT
30/08/2023 11:40 AM

Četiri dana ostalo je do početka emitovanja “Elite”, novog Pinkovog TV projekta, a milione gledalaca obradovala je zvanična potvrda učešća bivšeg košarkaša Marka Janjuševića Janjuša!

Kako je rekao, ni ovaj put nije mogao da odbije primamljivu ponudu za učešće u “Eliti”, a glavno pitanje koje mu se postavlja otkako je izašao iz šeste sezone “Zadruge” jeste da li se zvanično pomirio s bivšom suprugom Enom i u kakvom su sada odnosu.

Njegove emotivne objave na društvenim mrežama navele su mnoge da pomisle da su Ena i Janjuš ponovo u ljubavi, dok su drugi, pak, tumačili da su u sjajnom, ali prijateljskom odnosu zbog ćerke Krune, kojima je oboma centar sveta. Iako Janjuš poslednjih nedelja ništa nije želeo da precizira u javnosti, već je samo govorio da “sve ide u smeru u kom treba”, čini se da je novim objavama na Instagramu, samo četiri dana uoči ulaska u “Elitu”, mnogima razrešio nedoumicu.

On je kasno noćas objavio zajedničku porodičnu fotografiju s putovanja, a potom nikad direktnije priznanje o svojim osećanjima.

-Da nisam bio sa toliko žena, nikada ne bih znao da samo jednu volim – poručio je Janjuš, a svima je bilo jasno da je riječ o Eni.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS