calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

Janjuš ovo sebi ne može oprosti: Sje*ali smo se mnogo u životu!

Objavio: RHT
22/06/2024 3:40 PM

Janjuš ovo sebi ne može oprosti

photo: printscreen/youtube/Zadruga_official

Marko Janjušević Janjuš razgovarao je sa Lazarom Čolićem Zolom, te mu je otkrio kako se osjeća, nakon što je Aneli abortirala. Potom je priznao i da se stvari moraju ispraviti, ali kada prođe dug vremenski period.

Janjuš ovo sebi ne može oprosti

– Naš odnos je bio totalno… – rekao je Janjuš.

– Ma cirkus, kao i naš – dodao je Zola.

– Nema to – kazao je Janjuš.

– To je bilo jasno, šta je tu moglo da se popravi – istakao je Zola.

– Ma nije, gdje je moglo – smatra Janjuš.

– Slušaj Mionu i Ša – rekao je Zola.

– Šta bi ja dao da mi je to problem, kao njihovi problemi – naglasio je Janjuš.

photo: printscreen/youtube/Zadruga_official

– To je život, sje*ali smo se mnogo u životu sa nekim stvarima – konstatuje Zola.

– Sje*ali smo se i više nego što treba. Evo ti 40 godina imam, ostalo ti je još 20 godina života da budeš u dobrim godinama. U četrdesetim pravim cirkus ovdje, daj bježi brate – rekao je Janjuš.

– A na kraju konačan ishod ku**ina – kaže Zola

“Laganiji bi bio, lakše bih balansirao”

– Šta ti je brate, sje*ah sve. Mene je dosta sj**ala moja situacija sa bratom, laganiji bi bio, lakše bih balansirao – rekao je Janjuš.

– Najlakše je sada suditi, niko od nas ne zna ko kakvim putem korača – smatra Zola.

– Daj da se završi, da se ne nerviraju ljudi kući, zbog Krune, zbog Anelinih, svakome je loše. Nema, mora se ispraviti sve, znaš, sve mora da se ispravi i to mora da prođe jedan ozbiljan vremenski period. A dok prođe taj period pročiće godine. Ja sam svjestan, sve će ovo proći, ali mene neće proći neke stvari. Ovo se nije desilo nikome ovdje – rekao je Janjuš.

– Baš pakao – kratak je Zola.

– Baš pakao, raspoloženje mi se mijenja i razmišljanje. Ne znam gdje mi je glava, kada ti je sve potaman nije ti dobro u nekim situacijama. Kad bih mogao da ti objasnim kako sam se ja osjećao kada sam se probudi danas… To ne možeš osjetiti, ne daj Bože da osjetiš – rekao je Janjuš.

– Šta ti je, znam sve – rekao je Zola.

Pročitajte i: ANELI AHMIĆ OČAJNA NAKON ABORTUSA! Tresem se, nije mi dobro! “Ne mogu da vjerujem šta sam sebi dopustila”.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS