calendar

Utorak 8. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Hasan Salihamidžić donirao 20.000 KM za obnovu škole u rodnoj Jablanici Astrolog sve otkriva: Aneli je kod turbeta 7 braće tražila muško dijete? PO NJEMU SE NIŠTA NEĆE ZVATI: Milica bebi mijenja i IME i PREZIME, njena nova objava s ULTRAZVUKA otkriva još jednu TAJNU (FOTO) Molim se za sve moje komšije! I kamen bi zaplakao, ispovijest heroine Lejle Zahilić! Ekskluzivno! Osuđen progonitelj Nataše Bekvalac: Ucjenjivao je i prijetio joj smrću Stanislav Krofak: Ulazim za 200 hiljada, želim Mionu još jednom pogledati u oči! Sha je curica! UEFA dodijelila arbitra za meč BiH i Njemačke: Francuz dijeli pravdu u Zenici Miljana Kulić prekinula KIRETAŽU! Marija BIJESNA KAO RIS! Izbio je haos ASMIN U STRAHU ZA STANIJIN ŽIVOT! Durdžić ne prestaje da se moli! Ne može više da izdrži! (FOTO) Dalila je luda! Sada i njen momak hoće da se preziva Dragojević? Tražiću svoja prava! Zlo žena! EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA NA HYPE TV! Otkriva DETALJE ODNOSA sa Anđelom Đuričić, neće je štediti! (FOTO) Elmedin pustio jezik: Fatima dosta ti mudruješ, svima si više dojadila! Hejteri me zbog tebe napadaju i glumiš neku visinu! BRESKVICA RASKINULA SA DEČKOM POLICAJCEM!? Pjevačica uklonila sve zajedničke fotke, pa ovim potezom bacila sve u rebus! Ovaj lokalitet krije tajnu poplava i najveće tragedije: Haos šta smo zatekli! Ovo su vapaji ljudi! Uhapšen zbog pokušaja ubistva pjevačice u Bijeljini GASTOZOVA DJEVOJKA JE TRUDNA?! Već mjesec pokušava da mu to javi, a PRODUKCIJA joj brani?! Šokantne tvrdnje ugledale svjetlost dana! Ovo je DOKAZ! (FOTO)

JANJUŠ DOBIO PEDALU!? Pjevačica iznijela sve detalje! ŠOK! SKANDALČINA!

Objavio: RHT
08/10/2024 10:00 AM

Janjuš dobio pedalu!?

Pedalu od pjevačice dobio je Marko Janjušević Janjuš! Košarkaš rijetko komentriše javne ličnosti, ali mu se desilo da negativno prokomentariše Ljupku Stević!

Bivši rijaliti učesnik je sve šokirao svojom izjavom!

SKANDALČINA! Janjuš dobio pedalu
SKANDALČINA! Janjuš dobio pedalu!?/Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jednom prilikom, na slavlju u Bijeloj kući, žestoko je opleo po pjevačici, te mu ni ona nije ostala dužna:

Janjuš dobio pedalu!?

Ovde su sve k*rve i švalerke. J*bem im ja majku. J*bu se sa likom koji je oženjen, poslije im đavo kriv – prokomentarisao je Janjuš.

Ljupka je tom prilikom odmah odgovorila rijaliti učesniku:

Janjuš je jedna džukela! Kad se desilo sve sa Simićem, na Instagramu mi je napisao: “Legendice moja, šta se to desilo?” Sad me javno pljuje! Neka gleda svoje dvorište. Očigledno je bijesan na mene jer je Maja Marinković vidjela šta sam uradila, pa se osilila i raskrinkala ga na društvenim mrežama. Džukela obična. Je*aću mu mater kad izađe! Ološ jedan bijedni! Ne bi me čudilo da on to ni ne misli, već da je to rekao da bi u rijalitiju bio u centru pažnje. Očigledno mu treba reklama. On nije ni m od muškarca kad tako vrijeđa ženu! Klošar.

S budalama ne raspravljam

– Janjuš je budaletina bre teška, ali mi je zaista pustio poruku…Imala sam priliku da puta da ga sretnem, gdje je bio sto pored mog stola, gdje mu je ponašanje bilo asocijalno…Ne pada mi na pamet da se sa budalama raspravljam. I srela sam ga još jednom na nekoj dnevnoj žurci, gdje se nismo pozdravili – rekla je Ljupka, kako prenosi Kurir.

Čitajte i VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen

Anđela Đuričić nedavno je dala intervju u Šiša baru, gdje je govorila o svojim osjećanjima prema Nenadu Marinkoviću Gastozu i mogućim simpatijama Mione Jovanović prema njemu.

VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU

Miljana Kulić se takođe pridružila razgovoru, iznoseći svoje mišljenje o ovoj intrigantnoj situaciji.

Anđela je priznala da se previše opustila u odnosu sa Gastozom i da bi trebalo da drži malo distancu zbog straha od svojih osjećanja. Ipak, istakla je da problem nije u Gastozu već u njoj samoj.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/A.H.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS