calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

JANJUŠ BRANI ANELI: I meni je mučno mnogo toga! “Poslije svađe volimo se još više”

Objavio: RHT
19/03/2024 2:10 PM

Janjuš brani Aneli

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić su se pomirili.

Foto: Youtube/Printscreen

On sada na sve načine pokušavao da opravda postupke svoje izabranice, koja se naišla na stubu srama.

Ipak poklekla

Aneli se, podsjetimo, zaklela u kćerkicu da se neće pomiriti sa Janjušem. No, ipak je poklekla i ponovo obnovila romansu sa bivšim košarkašem.

– Janjuš je stalno dolazio u sobu, pa je dolazio imovinu da podijelimo, pa uveče smo pričali i ja sam rekla što ne doneseš novac da podijelimo? Krenula je zafrkancija i šta ćeš. Zaklela sam se, bilo je u afektu, žao mi je zbog toga. Sigurno nisam ni prva ni posljednja, grizla me je savjest. Znala sam da ćemo se pomiriti, ali nisam bila sigurna da će to biti toliko brzo – rekla je Aneli.

– Ko je kriv u ovoj svađi – pitao je Milan.

– Oboje smo krivi, ne smatram da sam samo j– rekla je Aneli.

Janjuš brani Aneli

– Ništa mi nije čudno, zaklinju se svi živi. Nije dobro što se zaklela, niko ne treba da se kune. Je l’ ima neko neki problem? Šta ste vi ovdje, neki mangupi. Pogrešila je, ja sam se zakleo milion puta, svi su – šta je sad – rekao je Janjuš.

– Mučno mi je da slušam ovo, reći ću kad dobijem riječ – rekao je Ivan.

Foto: Youtube/Printscreen

– Što se ubacuješ? I meni je mučno mnogo toga… Je l’ neko divan, pa može da joj kaže ovdje nešto? Pogriješila jeste, ali svi se zaklinju u afektu. Ti nisi sjajna, ali pustiš mene, pa ih ja postavim na mjesto – rekao je Janjuš.

– U afektu sam rekla, ali sam iskoristila najgoru kletvu. Bila sam bijesna, izludila sam – rekla je Aneli.

– Rekla si da nikoga nisi voljela kao Janjuša – rekao je Milan.

– Definitivno, poslije svađe volimo se još više, nisam se povezala ni sa kim kao sa njim – rekla je Aneli.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G.Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS