calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična” REDITELJKA SUZANA PURKOVIĆ EKSKLUZIVNO OTKRILA DETALJE DRUGOG DIJELA FILMA O ACI LUKASU! “Njegov boravak na klinici, period njegovog liječenja…!” Je li i kamenolom iznad Donje Jablanice doprinio katastrofi? Saša Mirković otkrio specijalne goste na Lukasovom koncertu u Ljubljani “POMOZIMO OVIM NESRETNIM LJUDIMA!” Asmin Durdžić uputio hitan apel nakon stravičnih poplava u Bosni i Hercegovini! (FOTO) Press konferencija povodom katastrofe: Vlada FBiH proglasila vanredno stanje

JA SAM BIRALA BEBICU, BIO JE BEZ GREŠKE: Marija Kulić prvi put otkrila šokantne detalje iz odnosa sa Nenadom

Objavio: RHT
24/10/2023 7:40 PM

Bivša učesnica rijalitija Marija Kulić progovorila je o Miljani i njenim potezima u rijalitiju. Ona se odmah osvrnula i na Nenada Macanovića Bebicu sa kojim su u posljednje vrijeme na ratnoj nozi, a nedavno je Miljana imala i incident sa njim. 

Mnogi su još tokom Miljanine veze sa njim komentarisali da je Marija ta koja štiti Bebicu i svim silama se trudi da ta veza opstane, a onda je sada to i prokomentarisala. 

Na pitanje da li su Miljanini ljubavni izbori loši, te da joj se uvijek obiju o glavu, Marija je priznala: 

– Ovaj odabir nije bio Miljanin, nego moj. Ovaj skraćeni (Bebica) je bio moj odabir, tako da sam ja tu omanula i pogriješila. Ne znam ni ja kako, jer je godinu i osam mjeseci bio kod nas 24 časa bez greške – otkrila je Marija, koja tvrdi da je Bebica iskoristio Miljanu zarad popularnosti i novca: 

– Njegova želja je da bude sa njom dok mu se ne ukaže prilika da uđe u rijaliti.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS