calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge … JANJUŠ PROGANJA ANELINOG NOVOG DEČKA: Procurila šok-informacija Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar

ISPLIVALI SNIMCI VRELE AKCIJE MIONE I ŠA!? “Budi dobar, pa neću reći” 

Objavio: RHT
02/06/2024 10:00 AM

ISPLIVALI SNIMCI VRELE AKCIJE

Miona Jovanović se, u žaru rasprave sa Nenadom Aleksićem Ša, nespretno otkrila…

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Iako su se zvanično pomirili, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša i dalje su na ivici nove eskalacije odnosa. Ona je nekoliko dana držala Nenada na distanci zbog njegovog javnog otkrivanja njihovih intimnih trenutaka, koje je ona dugo poricala.

ISPLIVALI SNIMCI VRELE AKCIJE

Kasnije je tvrdila da ju je reper primoravao na intimne odnose, zbog čega je Nenad tražio javno izvinjenje. Miona je tada izjavila da su definitivno raskinuli.

Međutim, sada je isplivao snimak na kojem se jasno vidi da je par imao strastvene igrarije ispod pokrivača. Nema ni naznaka da je bila prisiljena na bilo šta.

– Miona i Ša u Odabranima… Ima klipova, NE BRINITE – stoji u opisu intimnog snimka Mione i Ša, dok u pozadini ide Severinina pesma “Mala je dala”.

Foto: Printscreen/instagram

Tokom emisije, Mioni je, u žaru rasprave sa Ša, nespretno izletjelo, te je priznala zašto joj ne odgovara da se zna za njihove intimne odnose.

Naivna mala Miona”

Otkrila je da je Nenad još uvijek u polubraku, te da joj ne prija etiketa ljubavnice.

– Ma da, ona je naivna mala Miona. Ovo pranje više neće proći, da ispadne da sam je ja uslovio – rekao je Ša.

– Miona, da li te je uslovio – upitao je Darko.

– Hajde sad kaži – rekao je Ša.

– Pa budi dobar, pa neću reći – zaključila je Miona.

Pročitajte i: RASKINULI ZAUVIJEK! Ša i Miona OKONČALI svoju vezu, reper traži IZVINJENJE od Jovanovićeve!

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS