calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” Potresno oglašavanje trudne Milice Veličković! Njene riječi tjeraju suze na oči KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove riječi govore sve! Ljubav stanuje tu, ovo svi detalji početka ove velike ljubavi! Gastozz samo ima strah od Zvezdana? POZNATI STIGLI NA VJENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pjevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO) Sedam godina od smrti Donne Ares: Dostojanstvena i nepokolebljiva – Ja nisam ona što bi pala na koljena TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! Ilda Šaulić pred solistički koncert! “Moj otac neće biti sa mnom fizički, ali će biti prisutan!”

Isplivali do sada nepoznati detalji: Ovo je posljednja želja pokojnog Saše Vidića!

Objavio: RHT
25/03/2024 4:40 PM

Isplivali do sada nepoznati detalji

Sada, kada se navršava godina dana od smrti Saše Vidića, njegovi bliski prijatelji i saradnici odlučili su se na ovaj korak.

Isplivali do sada nepoznati detalji

Isplivali do sada nepoznati detalji Foto: Printscreen Instagram

Isplivali do sada nepoznati detalji

Saša Vidić je preminuo 27. aprila prošle godine, nakon čega je njegova porodica odlučila da bude kremiran, a njegovi posmrtni ostaci sahranjeni na Novom groblju. Poznato je da je Vidić imao veliku želju da proda svoj stan na Novom Beogradu i preseli se u Istru, no nažalost, ta želja mu nije bila ispunjena.

Sada, kada se navršava godina dana od njegove smrti, njegovi bliski prijatelji i saradnici odlučile su da pomognu njegovoj porodici. I da mu ispune posljednju želju. Među njima su navodno Ana Kokić i još jedna pjevačica sa javne scene.

– Plan je da se preuzme Sašina urna i da se odnese na Hrvatsko primorje. Da se njegov pepeo prospe u more jer je on maštao o tome da živi tamo i čak je znao da se šali i da kaže da ga bace u more jednog dana kada ode. Umorio ga je Beograd, imao je veliku želju da se povuče. Čuo sam da imaju plan da do ljeta dobiju sve dozvole i da ga premjeste u Istru. Kod nas u Srbiji je zabranjeno da se urna drži van groblja. Koliko znam Ana Kokić i još neki sa javne scene koji su sa njim bili bliski voljni su da prisustvuju kada Videćeva familija ispunjava njegovu želju – kaže izvor koji je bio Sašin blizak prijatelj.

Vidićeva želja biće ispunjena

 Poslednjih dana života je i te kako maštao o tome kako će da proda stan i da se preseli u Istru. To je bio njegov plan. Svima je o tome pričao, djelovao je umorno od svega. Šalio se često da kada se odseli, da niko ne treba da ga sahranjuje nego da ga bace u more. Imao je taj crni humor koji nisu baš svi razumjeli. Fali mnogo, fale njegove šale, ja lično želim da vjerujem da je on u Istri i da uživa. Volio bih da mu se ispuni ta želja i da njegov pepeo bace u more – završava izvor.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/R.K.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS