calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

IMA LI STANISLAV MIONINE INTIMNE FOTKE?! Procurili skandalozni detalji!

Objavio: RHT
29/03/2024 3:59 PM

Ima li Stanislav Mionine intimne fotke?!

Ima li Stanislav Mionine intimne fotke?! / Foto: ATAImages/Printscreen Youtube/Printscreen Instagram/Hypetv
Ima li Stanislav Mionine intimne fotke?! / Foto: ATAImages/Printscreen Youtube/Printscreen Instagram/Hypetv

Pjevačica Miona Jovanović je u rijalitiju prevarila dečka Stanislava Krofaka sa reperom Nenadom Aleksićem Ša i tako došla u žižu interesovanja.

No, još veći skandal izbio je kada je Stanislav riješio da im se pridruži u rijalitiju. Tim povodom izazvao je lavinu komentara… 

Na društvenim mrežama se povela polemika oko telefona Stanislava Krofaka, koji je, kako je i sama priznala Miona, uzela tokom veze i otkrila šta se u njemu nalazi. Naime, Miona je tada vidjela da se Stanislav dopisivao sa jednom djevojkom, a kako je istakla, to se desilo neposredno pred početak nove sezone rijalitija. 

 Zaboravio je telefon kod kuće, tada sam sve vidjela. Kasnije sam pokušavala od njega sve da izvučem, ali nije rekao baš sve – istakla je Miona.

Photo: Printscreen Youtube, Hype ilustracija

– To je bilo dok Miona nije živjela sa mnom. Bio je rođendan mog prijatelja, a ja sam tad bio sa djevojkom tom – to veče. Odveo sam je u stan i to je to – rekao je Stanislav.

 Kakve veze ima što ja tad nisam živjela sa njim? On je mene tad kao ženu gledao, čuli smo se svaki dan i na tri dana smo se viđali. On kod mene, ja u kod njega u Zagreb – rekla je Miona.

Na društvenim mrežama se povela polemika da Stanislav u telefonu ima necenzusirane fotografije Mione Jovanović, koje pjevačica ne bi voljela da ugledaju svjetlost dana. Budući da su bili na relaciji Beograd – Zagreb, često su vezu morali da održavaju preko telefona.

Zbog toga postoji sumnja da su jedno drugom slali provokativne fotografije. 

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS