calendar

Subota 12. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Počeo bh. Oktoberfest: Šatori, muzika, za svakog ponešto JANJUŠEVO ŠOK PRIZNANJE O ANELI AHMIĆ: Ovaj DETALJ će promijeniti tok rijalitija, Mateja ne smije da sazna! Oglasio se Moka Slavnić nakon pomirenja Zvezdana i Ane – bio je kratak HAOS U RIJALITIJU! Ša UDARIO na Anđelu Đuričić, pa otkrio sve o AFERI sa OŽENJENIM MUŠKARCIMA! “RIJALITI IMANJE KREĆE, SVIDJELO IM SE TO ILI NE” Saša Mirković poslao topli pozdrav konkurenciji! “Masnokosi na infuziji” TERZA UŽIVO U PROGRAMU ZADOVOLJIO FETIŠE SA LJUBAVNICOM: Sofija mu priredila NEZABORAVNO iskustvo, svima se zgadio ovaj potez! ŠOK POTEZ KONKURENCIJE! Saša Mirković se oglasio: “Krivo im je što je odnos između Ane i Zvezdana riješen, a ne da se UBIJAJU u njihovom rijalitiju!” Broji se sitno: Poznato za koliko počinje NOVI RIJALITI gdje će se naći tek pomireni Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić – stiže neviđeno OPROŠTAJ: Tužno sjećanje na zadnji dan uz voljene koji su život izgubili u prošlosedmičnim poplavama JOŠ JEDNA AFERA OTKRIVENA U RIJALITIJU! Cimerka Jelene Ilić javno tvrdi: ”Imam prepiske da je varala Ivana Marinkovića napolju” OVA FATALNA LJEPOTICA JE DJEVOJKA BOGDANA BOGDANOVIĆA! Kriju se od svih, a od njenih vrelih fotki zastaje dah (FOTO) NIJE MOGLA VIŠE DA ŠUTI! Anabela Atijas otkrila zašto se zapravo pomirila sa Gagijem Đoganijem STANIJA BEZ BRUSA I DONJEG VEŠA NA ULICI! Prisutni u šoku, starleta pokazala intimu! (VIDEO) ODUŠEVLJENA: Dragana Mirković glasa za ljubav – Pjevačica se oglasila nakon objave Saše Mirkovića “JA BIJEM! DREKNEM U KUĆI!” Slađa Alegro otkrila zbog čega se SVAĐA SA MUŽEM Ibrahimović voli da glumi mangupa, ali umalo je dobio ozbiljne batine: Saigrač ga sa lakoćom bacio na tlo

Ibrahimović voli da glumi mangupa, ali umalo je dobio ozbiljne batine: Saigrač ga sa lakoćom bacio na tlo

Objavio: RHT
12/10/2024 5:00 PM

Ibrahimović voli da glumi mangupa

Ibrahimović voli da glumi mangupa
Ibrahimović voli da glumi mangupa Foto:Avaz.ba

Zlatan Ibrahimović završio je na tlu, a Oguchi Onyewu na njemu sa stisnutom šakom u zraku prije no što su njihovi saigrači iz Milana tih dana 2011. godine povicima spriječili američkog fudbalera da udari i pretuče Ibrahimovića.

Bivši švedski napadač poznat je kao samodopadan čovjek s crnim pojasom iz taekwondoa i humorom koji se ne sviđa svima. Znao je djelovati i nasilno pretjerujući sa šalama prema suigračima, ali tom prilikom u novembru 2011. malo je nedostajalo da dobije batine. Otkrio je to Alexandre Pato u nedavnom intervjuu.

Do sukoba je došlo na treningu nakon što je Ibrahimović grubim uklizavanjem razbjesnio Onyewua. Sve je započelo slučajnim udarcem Amerikanca u Ibrahimovićev gležanj.

Saigrač ga sa lakoćom bacio na tlo

“Onyewu je nastavio igrati. Nije to napravio da bi ga ozlijedio, samo je htio doći do lopte. Tek se bio oporavio od ozljede i malo je oklijevao. U jednom trenutku je zastao, a svi smo vidjeli kako se Ibrahimović zatrčava i uklizava dvjema nogama s namjerom da ga teško ozlijedi”, rekao je Pato i otkrio:

“Onyewu je zaista bio dobar dečko, velikog srca. Ibrahimović je ustao i pokušao ga uhvatiti za dres kako bi ga ponovno srušio. Oguchi ga je primio i zakucao u sekundi. Ibra je ogroman, ali Onyewu ga je zakucao nevjerojatnom lakoćom. Kao da podiže čašu.”

“Ubit ćeš ga”

“Potom je odmah skočio na njega, blokirao ga i spremao se na udarac. Svi smo počeli vikati: ‘Stani, stani! Ubit ćeš ga!'” zaključio je Pato.

Ibrahimović, legenda svjetskog nogometa, za Milan je odigrao 163 utakmice uz učinak od 93 gola i 34 asistencije i s klubom je slavio titule u Serie A 2011. i 2022. godine. Onyewu je u Milanu bio od 2009. do 2011. godine. Odigrao je ukupno 31 minutu za klub, sve u utakmici protiv Züricha u Ligi prvaka u septembru 2009.

Čitajte i Svađa u rijalitiju zbog lične higijene: Stavljena na stub srama! “Nisi napolju, nego ovdje u prljavštini – dobićeš vaške pa ćemo svi da naj**emo”

Sneža Kušadasi i Aleksandra Jakšić su, sada već tradicionalno, došle do verbalnog obračuna zbog lične higijene. Aleksandra je napala zbog kose, a Sneža se pravdala. 

Svađa zbog lične higijene

Kušadasi je istakla da se na imanju osjeća kao kod kuće i da je ne zanima šta će drugi reći. 

– Ljudi, razlika između vas i mene je što ste vi svjesni da ste u rijalitiju, a mene zabolje uho. Ja se ponašam kao kod kuće – rekla je Sneža.

– Mogla bi tu kosu da opereš. Ulazi jutros ovdje i kaže higijena je pola života. Sneža to kaže – kazala je Aleksandra.

– Šta fali mojoj kosi, moja kosa je odlična – rekla je Sneža.

– Cijela ti se ukrutila od prljavštine – odgovorila je Aleksandra.

– Nije, moja kosa nije prljava za tvoju informaciju – dodala je Sneža.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Avaz.ba/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS