calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

HOROSKOP ZA DANAS: Lavovima najbolji dan u sedmici, Jarčevi u konfuziji, Strijelčevi bez primjedbi… a vi!?

Objavio: RHT
10/02/2024 3:30 PM

Pogledajte šta vam danas donose zvijezde na polju posla, ljubavi i zdravlja.

OVAN

Vjerovatno je da niste planirali da budete aktivni i smoriće vas što ćete morati da posvetite svoje vrijeme jednoj obavezi. No, odlično je što vas ova okupiranost drži samo u prijepodnevnim satima – popodne je već samo vaše, i to najviše za susrete sa nekim zanimljivim ljudima.

BIK

Našli ste pravi način da rješite jedan poslovni problem, ali je moguće da je neko od kolega morao da vam pritekne u pomoć. Ne raduje vas što ste potrošili više novca i možete biti zabrinuti zbog stanja finansija. Komunikacija sa jednom osobom vam je simpatična i slatka…

BLIZANCI

Moguće je da će vam neko od kolega priteći u pomoć. Ostaćete prilično iznenađeni, jer je ovo neko ko se ne angažuje tek tako oko drugih. Ne razmišljajte mnogo – zapamtite i budite spremni da uzvratite. U emotivnom segmentu odlično popodne i veče.

RAK

Okolnosti u poslovnom okruženju su dobre. Kolege i vi imate savršen odnos i zajedničkim snagama ćete uspjeti da privedete kraju zaista veliku obavezu. Jučerašnji susret sa voljenom osobom vas je ostavio u velikim razmišljanjima. Vrijeme je da pokrenete neka pitanja..

LAV

Za vas je moguće da će ovo biti jedan od boljih dana tokom ove sedmice. Sve ono što morate da odradite obavljate bez velikih teškoća, a u isto vrijeme možete pokrenuti i nove poslovne priče. Faktor sreće radi za vas, što će biti vidljivo i u emotivnom segmentu.

DJEVICA

Toliko su vam teško pale obaveze koje ste morali da završite, da čak nećete imati snage ni da se obradujete što je sve konačno gotovo. Možda imate planove za vikend, ali se trenutno osjećate „izduvano“ da biste najradije odložili sve i ostali da odmarate…

VAGA

Još jedan savršen dan je pred vama. Toliko vam sve ide na ruku ovih dana da prosto ne znate šta se to dešava. Nemojte pretjerano razmišljati, nego hvatajte šanse – ni ovo neće vječno trajati. Uživajte u novim kontaktima, jer danas može doći do značajnijeg susreta.

ŠKORPIJA

Sve ide baš onako kako ste planirali. Obavili ste važan poslovni dogovor i već vidite da je realizacija bukvalno na dohvat ruke. Danas samo budite oprezniji sa troškovima – pare vam se lako izvlače iz ruku. Emotivno – dosta statičan dan…stvari ne funkcionišu po vašim željama…

STRIJELAC

Danas nemate primjedbe na dešavanja u poslovnom segmentu. Uspjeli ste da uklopite neke stvari i vidite da sve ide ka pravoj realizaciji. Neke zbunjujuće situacije u emotivnom segmentu će biti lako razrješiti – ispašće na kraju da ste dosta toga preuveličali.

JARAC

Razmislite da li vrijedi tražiti savjete. Ovo ne znači da bi savjeti bili loši, već mi se čini da vi niste spremni da ih prihvatite. Ne znam ni zašto onda uopšte pitate, kada već imate viziju u svojoj glavi? U suštini, prijepodnevni sati su vam dosta konfuzni i mutni…

VODOLIJA

Svi su nešto krenuli u isto vrijeme da vas zovu i ispada odjednom da će vaše prisustvo biti neophodno na više strana. Budite sigurni da nećete uspjeti da ostvarite pola od onoga što budete obećali, pa se snalazite kako znate i umete. Danas ćete vjerovatno sve pare spiskati.

RIBE

Čini vam se da ste okrenuli novu stranicu u poslovnom segmentu i jako vam je drago što za sada sve ide baš onako kako treba. Samo neka ovako i nastavi…Popodne obavezno uzmite za sebe, ali ne da biste sjedili kod kuće – već pravac u šetnju ili izlazak sa prijateljicama.

BONUS VIDEO:

Hype.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS