calendar

Sreda 9. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Velika evakuacija! Narandžasto upozorenje za lokalitet Jablanice Krv se zaledila! Iznosi se tijelo iz Donje Jablanice! Ekskluzivno Turski glumci ili Elmedin? Fatima otkriva ko je ljepši O OVOME SE ŠUTI?! Dječaku-ubici K. K. tokom suđenja POZLILO kada mu se obratila majka UBIJENE DJEVOJČICE!? Intervenisala Hitna pomoć JOVANA PAJIĆ O KRAHU BRAKA: “Bila sam svjesna da venem pored tog čovjeka” ANELI IPAK NE MOŽE BEZ JANJUŠA?! Odala je jedna stvar DARKO LAZIĆ IZVEO KĆERKU SRNU IZ PORODILIŠTA! Pjevač se zbunio na trenutak pa promašio ulaz! Nastao haos na Dedinju!(FOTO) KARAMBOL U RIJALITIJU! Obezbjeđenje se HITNO moralo UMIJEŠATI! Prišao mu s leđa… (FOTO) MILICA TODOROVIĆ PROGOVORILA O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU: ”Sve je to zbog stresa” Održane vanredne sjednice Štaba civilne zaštite Kantona Sarajevo i Općine Stari Grad: POD POSEBNOM LUPOM SLUČAJEVI ZLATIŠTE I BISTRIČKI POTOK “Uvijek rado posjetim Baščaršiju”: Saša Mirković se javio iz Sarajeva sa najbližim saradnicima (FOTO) SOFIJA KRIJE TRUDNOĆU! SKANDALOZNI preokret u rijalitiju pred Miličin porođaj Ona “skida” Diletu s trona najljepše: Zbog njenih vrućih fotki muškarci trljaju oči ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Danas je zadnji dan da radim sama! “VEČERAS PIŠEM SVE, A JANA NEK’ SE UVLAČI ELMEDINU” (VIDEO) Preživjeli golgotu: Potresna ispovijest Emira i Adise Maslo, čija je snaha izgubila bebu u osmom mjesecu trudnoće ANA ĆURČIĆ I MILENA KAČAVENDA OČI U OČI POSLIJE GODINU DANA! “Nije smjela da me pogleda, bila sam prilično bijesna” (VIDEO)

HITNA REAKCIJA ZBOG LOPOVA U RIJALITIJU Cimeri ga raskrinkali, nastao potpuni haos

Objavio: RHT
09/10/2024 11:15 AM

HITNA REAKCIJA ZBOG LOPOVA

Evo o kome je riječ!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U prodavnici u rijalitiju dogodila se krađa, nakon koje se Veliki šef hitno oglasio i poslao pismo na imanje.

HITNA REAKCIJA ZBOG LOPOVA

– S obzirom na to da je danas bilo samo vas jedanaestoro u prodavnici i da je iz kase nestala elektronska cigara, možemo slobodno da kažemo iako ružno zvuči, ali lopov je danas bio u kupovini. Neophodno je da odmah razjasnite ko je ukrao Vejp. Odnosno ko je uopšte smio da pretura po kasi u prodavnici i da uzme nešto tuđe. A zatim i da vratite ukradeno. Ne bismo napominjali jer to već znate, kamere su u rijalitiju sastavni dio vaših života. Logično je da se sve zna, samo je potrebno da onaj ko je ukrao vrati ukradeno. Veliki šef – pisalo je u pismu.

Nakon pisma Velikog šefa, Gordana Goca Džehverović pokušavala je da sazna ko je ukrao električnu cigaretu iz kase u prodavnici.

Tokom sastanka nastao je opšti haos, a onda je Matea Stanković pokušala da sve svali na Ivana Marinkovića.

– Ivanu iz bubice viri vejp – rekla je Mateja.

– Vidi mi nešto drugo što bi ti… Sad sam ga vidio u mojoj bubici – dodao je Ivan.

USKORO KREĆE NOVA SERIJA “SAMONIKLI” Saša Mirković saopštio važne vijesti i oduševio javnost!

Pročitajte i: USKORO KREĆE NOVA SERIJA “SAMONIKLI” Saša Mirković saopštio važne vijesti i oduševio javnost!

Photo: AtaImages/Printscreen Instagram/sasa_mirkovic_official

Vlasnik i direktor Hype produkcije i Hype televizije, Saša Mirković, oglasio se putem svog Instagram naloga i saopštio vijesti koje su oduševile javnost.

Mirković je otkrio da uskoro kreće sa emitovanjem nova serija “SAMONIKLI”, urađena u saradnji  Hype production i TS Media, koja će imati 62 epizode.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO: 

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS