calendar

Četvrtak 8. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO SE ČEKALO! EKSKLUZIVNO gostovanje BOJANE PAVLOVIĆ na Hype TV-u: Ogolila dušu BEZ CENZURE! Nikad potresnija ispovijest pred našim kamerama o ZLOSTAVLJANJU, rijalitiju i porodičnoj TRAGEDIJI! Lana Pudar razočarana organizacijom Olimpijskih igara: “Smještaj i hrana su bili u najmanju ruku vrlo skromni” Napad na koncertu Talyor Swift planirao i mladić hrvatskih korijena!? Glavni osumnjičeni: ‘Htio sam ubiti i sebe i puno drugih ljudi!‘ ANĐELO OTVORENO O GEJ AFERI! Prvi put spomenuo i tajni razgovor “JESAM NACIONALISTA JER VOLIM SVOJE I POŠTUJEM TUĐE”: Saša Mirković svojom objavom pokazao jasan stav! (FOTO) “BJEŽE NEMIRNE GRUDI”! Skinula se u minijaturni bikini, nauljena i namunjena “žena od sultana” (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima priznala koliko se bojala bazena i plivanja: Sada uživam! (VIDEO) Uhapšen reper Neli! Neplaćena kazna za prethodnu optužbu,posjedovanje droge … JANJUŠ PROGANJA ANELINOG NOVOG DEČKA: Procurila šok-informacija Nađen mrtav u zatvorskoj ćeliji: Objesio se počinilac femicida iz Kragujevca RAT NEVIĐENIH RAZMJERA! Žestoke uvrede na račun Janjuša! Lepi Mića izgorio od bijesa pa ga potkačio: “Majmune nemaš ni posao ni zanimanje, ti si muška k….” RACIJA NA NASTUPU DESINGERICE! Policija prekinula nastup! STIŽU RODE, MALI ŽELJKO DOBIJA BRATA ILI SESTRU!? Miljana ponovo trudna sa Ivanom?! (FOTO) Opsadno stanje u Beču nakon otkazivanja koncerta Tejlor Svift: Fanovi neutješni, policija traga za još tri osobe SVI SU MISLILI DA JE NJIHOVA VEZA LAŽ! ANĐELO PRIZNAO KADA ĆE VJERITI ANITU! Otkrio koji trenutak će biti presudan za taj čin Porodica stradalog iz “podmornice smrti” traži astronomsku odštetu: Sumnjaju da su prikrili važnu stvar

HAOS U ŠIMANOVCIMA: Aneli flertuje sa novim učesnikom!

Objavio: RHT
16/03/2024 11:30 AM

HAOS U ŠIMANOVCIMA

U ljubavnu rijaliti priču Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić umješao se neko treći.

HAOS U ŠIMANOVCIMA

HAOS U ŠIMANOVCIMA Foto: Printscreen YouTube

Naime, njih dvoje više nisu u ljubavi, a Janjuš se zakleo da je sa Ahmićevom završio za sva vremena, a onda je optužio da flertuje sa novim učesnikom MMA borcem, Stanislavom Krofakom.

Aneli misli da može da me obrlati. Dešavalo da bez razloga neke stvari meni prebacuje. Sebe sam krivio za neke stvari koje su se dešavale, ali više ne. Sad smatram da je ona kriva za to što nismo zajedno – kazao je Janjuš.

Ona je dala zakletvu da više nikada nećemo biti zajedno treba to i da ispoštuje, a ja sigurno želim da ispoštujem – rekao je Janjuš. A onda se povela priča o mantilu i Stanislavu:

Darko, mene je optužio da sam ja svoj mantil obukao zbog Stanislava jer je on ovde ušao tako obučen – rekla je Aneli.

Darko, ja se ne sjećam da je ona ikad prije obukla mantil – rekao je Janjuš.

Kunem se da sam ja nosila taj mantil. – Kazala je Aneli dok se Stanislav ogradio relavši da navodno nije primjetio poglede od strane Aneli.

Podsjetimo, Janjuš je pljunuo Aneli pred svima

Takmičari su bili šokirani koliko je Aneli spremna da iznervira Janjuša. 

Kada si je pitao na koga joj ljubomorišem? Šta ti je rekla? Sada se ona vraća na Anđela, ja ga nisam spomenuo tri mjeseca. Ja donosim jabuku, bacam tamo, sjedam, jedem keks, nije me ni pitala da li sam bolje. Pošto sam bio loše – rekao je Janjuš, a potom pljunuo Aneli i nastavio:

Znam ja što si ti nervozan, ja onu napolitanku bacio, kaže zna da sam se izobličio. 

hypetv.rs/hypebih.ba/R.K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS