calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš! “Ivan i Jelena NISU RAZVEDENI!” Izabela Alijoski o AFERI sa Gastozom “Dobila sam poziv da uđem!” Marija Kulić otvoreno o Zoli i detaljima iz njihovo zajedničkog života! ONA JE BUDALA ŠTO GA POZNAJE! OVDJE JE SVA TAKTIKA RIJALITIJA OTKRIVENA? Karić: Želim vezu, ti Anđo samo odbijaj prvi mjesec Isprobajte genijalni način brzog sušenja odjeće u zatvorenom prostoru Pakao je iza nje: Spavala sam na podu, njegova mama me mučila! Pjesme sam morala zaboraviti! Uništio mi je život

CRNO NA BIJELO! Fotke sa ultrazvuka Aneli Ahmić OSVANULE na internetu, trudna učesnica ZAPUŠILA USTA SVIMA! (FOTO)

Objavio: RHT
16/06/2024 9:30 AM

Fotke sa ultrazvuka Aneli osvanule na internetu

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Aneli Ahmić nedavno je saznala da je u drugom stanju sa Markom Janjuševićem Janjušem. Ona je izjavila da će nakon jučerašnjeg pregleda donijeti odluku o tome da li će roditi dijete koje čeka sa bivšim košarkašem.

Aneli je juče u toku dana napustila rijaliti uz pratnju produkcije, a otkrila je da će na pregledu donijeti konačnu odluku o rađanju djeteta.

Photo:printscreen/instastagram/aneli_ahmic_official

Fotke sa ultrazvuka Aneli osvanule na internetu

Slike ultrazvuka i izvještaj sa ljekarskog pregleda već su se pojavili na njenom Instagram profilu. Danas je napustila rijaliti uz pratnju produkcije, a kako je najavila, odluku o rađanju djeteta donosiće nakon pregleda.

“Da začepimo svima usta. Tražili ste slike sa ultrazvuka i papir da vidite. Izvolite, dosta mi je više ljudi koji govore da je lažna trudnoća” – pisalo je u objavi.

Podsjetimo, kada se Aneli vratila sa pregleda, Janjuš joj je prišao da je pita kako je protekao pregled.

– Hoćeš li mi reći šta je bilo na pregledu? – rekao je Janjuš.

– Sve je bilo u redu na pregledu i toliko o tome, neću više da pričam o tome. Pokazao si se u najgorem periodu kao đubre i ne želim ad pričam o tome – rekla je Aneli.

– Hajde izađi napolje da porazgovaramo, čuješ li me? Hajde da porazgovaramo napolju, hajde sa mnom – rekao je Janjuš.

– Nemam šta da pričam sa tobom, ne želim da izađem i ne želim ni o čemu da pričam sa tobom, nemamo o čemu da pričamo Janjuše – rekla je Aneli.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS