calendar

Ponedeljak 29. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽVALAVA, ZLO POKVARENO Car se ne smiruje, žestoko isprozivao Aleksandru, pa udario i na nju: Iz kog si kontejnera ispala?! Najbolja na svijetu izgubila, pa doživjela slom: Niko nije mogao da je smiri “VLADO, UBIO TE ALKOHOL” Šokantna prepiska Georgieva sa fanom nakon koncerta: “Javi se da ti lupam šamarčinu iz zaleta” Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal!

FILIP CAR IZVUKAO KECA IZ RUKAVA PA MATIRAO ANU ĆURČIĆ: Raskrinkan tajni odnos Dejana Dragojevića i Ane!

Objavio: RHT
05/06/2023 8:52 PM

U toku sastanka tokom kojeg Zadrugari imaju priliku da otvore dušu i podijele sa svima koje lične postupke bi izbrisali iz sjećanja da mogu, došlo je do neočekivanog rata između nekolicine zadrugara i Ane Ćurčić.

Ana je dobila riječ i otkrila da se prije ulaska u Zadrugu čula sa Dejanom Dragojevićem, a nakon njenog priznanja, učesnici su je stavili na stub srama.

– Aleks, ja sam se napolju čula sa Dejanom, mislila sam da ovo neću reći, ali sad priznajem. On je jedan kulturan i dobar dečko – dodala je Ana.

– Ja znam da si se ti čula s Dejanom. Nisi ga spomenula mjesecima, sad si ga se sjetila – rekla je Aleks.

Foto: ATAImages/ Printscreen YouTube/Ilustracija HYPE TV

– Nisam željela to da potenciram, iskreno. Prva sam mu se javila, a on je svaki dan mene zvao da me pita da li sam dobro, iskreno. Javila sma mu se jer je on bio ostavljen od strane Aleksande – dodala je Ana.

– Ne, ti si ga zvala da bi mu punila glavu kako ja imam nešto sa Zvezdanom. Smijem da kažem sada sve, jer sam zbog komuniciranja s Dejanom tokom boravka napolju, kad sam imala intervenciju, bila i kažnjena – rekla je Aleks.

– Neka se Dejan sad oglasi. Nemoj da me praviš budalom. Ja sam prva kontaktirala njega, kad sam vidjela šta mu je ona uradila s Carem. Kazao mi je da te je opominjao da to ne radiš – rekla je Ana.

– Ti si bila njihov administrator. Uhodila si sve pobjednike rijalitija – dodao je Car.

– Spremala si se za rijaliti, sve si radila smisleno. Nemoj ovdje da mi glumiš sveticu. Treba da odjadikuješ sve sa svojim prijateljima, a ne da dijeliš sa Dejanom kako se osjećaš dok tebe muž vara. Sram da te bude. Za šest mjeseci nisi znala da se postaviš kako treba i da daš odgovor na neko pitanje. Gledam tu tvoju ucviljenu facu svaki dan. Ti si ta koja se takmiči. Ispostavilo se da su ti pare iznad toga što si doživjela od strane svog muža, razumiješ?! Sve se to vidi, sve je jasno – istakao je Ivan.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS