calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE Tara Simov slavi sinu prvi rođendan! TRUDNA UČESNICA RIJALITIJA ŠOKIRALA JAVNOST! Ovo niko nije očekivao, šok obrt pred sam kraj rijalitija O emocijama može mnogo da se priča: PRVI ZAJEDNIČKI INTERVJU INDI I ZORANA! Zaljubljeni par otkrio sve! Eva Ras: “Bila sam s ljubavnikom na sedmom nebu, a sa mužem nesretna” SITA AHMIĆ STIGLA KOD ASMINA I STANIJE U DUBROVNIK! Haos neviđenih razmjera, oglasila se sa ove lokacije, rat se nastavlja! Meteorolog Nedim Sladić dobio prijetnje smrću: “Ovo me neće zaustaviti, sve ću prijaviti policiji”

FANOVI U ŠOKU! Na snimku spomenuo i Aleks! Mreže gore zbog njihovog pomirenja!

Objavio: RHT
13/03/2024 1:30 PM

Fanovi u šoku!

Filip Car držao je noćas live na svom youtube kanalu, gdje je kroz priču otkrio u kakvom je zapravo odnosu sa Alexandrom Nikolić.

Fanovi u šoku! Foto: Printscreen Instagram/Ilustracija Hype

Fanovi u šoku! Foto: Printscreen Instagram/Ilustracija Hype

Mreže su se usijale, a najviše zbog zajedničkih fan skupina koje su jedva čekale na ovakav njihov korak! Naime, poslije niza spekulacija, Filip Car je konačno javno otkrio da li se čuje sa Alex. Iako je on i dalje u svojoj rodnoj Crikvenici u Hrvatskoj, on sve vrijeme misli na majku svog djeteta.

Iako ne žive zajedno, Car je jasno i glasno rekao da nije potpisao papire za novi projekt u kome će sudjelovati dok se nije konzultirao upravo sa Nikolićevom.

Car sve otkrio!


– Kada sam dobio ponudu, prvo sam kontaktirao mog najboljeg druga Bruna i Aleksandru. Kada su mi oni rekli da me podržavaju i da im se dopada cijela priča, tada sam potpisao
– objasnio je Car u svom lajvu gdje je do detalja pričao o novom projektu, poslu i honoraru koji će dobiti.

Osmeh i sreća sa njegovog lica nije silazila. Jedan od razloga je verovatno i to što je Aleksandra u devetom mesecu trudnoće i što svakog trenutka može da se porodi. A on očigledno jedva čeka da zagrli svoje dve devojke!

Naravno mreže gore, fanovi su oduševljeni, i jedva čekaju da ih ponovo vide zajedno zagrljene ili kako šetaju

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS