calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična” REDITELJKA SUZANA PURKOVIĆ EKSKLUZIVNO OTKRILA DETALJE DRUGOG DIJELA FILMA O ACI LUKASU! “Njegov boravak na klinici, period njegovog liječenja…!” Je li i kamenolom iznad Donje Jablanice doprinio katastrofi? Saša Mirković otkrio specijalne goste na Lukasovom koncertu u Ljubljani “POMOZIMO OVIM NESRETNIM LJUDIMA!” Asmin Durdžić uputio hitan apel nakon stravičnih poplava u Bosni i Hercegovini! (FOTO)

Evo zašto ne skida periku: Andriana ima ovu bolest!

Objavio: RHT
18/05/2021 11:00 AM

Andreana Čekić od kada se pojavila na javnoj sceni nosi perike, to je malo kome poznato jer pevačica kupuje kvalitetnu kosu iste boje i slične dužine, pa na prvi pogled nije uočljivo. I dok su mnogi mislili da ona samo prati trendove koje nameće svetska moda, Čekićka ima zdravstveni probelm. Naime, njoj od stresa opada kosa, pa iako ona koristi razne preparate za rast i regeneraciju, problem ne može da reši. 

“To je jedna vrsta alopecije, koju uspeva koliko toliko da drži pod kontrolom, ali često na određenim mestima izgubi malo kose, pa deluje proređeno. Nije to ništa strašno, ali to je jedan od glavnih razloga zašto nosi perike, da ne bi kosu dodatno uništavala farbenjem, feniranjem i peglanjem”, kaže izvor blizak pevačici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS