calendar

Subota 7. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GREŠKA ŽIVOTA! Matora se odlučila na DRASTIČAN KORAK nakon RASKIDA s Anitom: Ovo NIKO NIJE OČEKIVAO MARKO MILJKOVIĆ RASKRINKAO ANABELU I GAGIJA: Objavio ovaj video i sve pokazao! SKANDAL (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE “Halo, jedeš ko životinja. Nemoj mljackati!” FATIMA LJUTA KO PUŠKA (VIDEO) EKSKLUZIVNI HYPE PAPARAZZO: Aneli uhvaćena VAN KARANTINA (VIDEO) Navijači “Zmajeva” jednoglasni: “Barbarez nas je vratio na tribine, rezultat je sada u drugom planu” SVI DETALJI O LUNI ĐOGANI! Niko nije znao ovo o njoj i njenom porijeklu! “Umjesto da me uče, ponižavali su me” POTRESNO OBRAĆANJE ANELI: Sa ovom se opraštamo ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Bolje je danas biti dobar majstor, nego doktor! (VIDEO) Film s Emirom Hadžihafizbegovićem u glavnoj ulozi nominovan za Oskara BAJAGA IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU NAKON SAHRANE BORE ČORBE! POTPUNO UNIŠTENA MIONA JOVANOVIĆ! Pukla bruka, Ša u transu! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima najviše voli kljukušu! Elmedin napravo jelo koje se jede na kraljevskom dvoru (VIDEO) “Čovjek je BOGAT ONOLIKO KOLIKO IMA PRIJATELJA!” Saša Mirković na ROĐENDAN opisao ŠTA MU JE NAJVAŽNIJE, podijelio EMOTIVNU FOTOGRAFIJU! Poznat identitet: Policija traga za migrantom koji je sinoć ubio Sirijca u Bihaću Preminula olimpijka koju je partner polio benzinom i zapalio POTRESNA SCENA, BORINOJ ŽENI POZLILO! Kada je vidjela ovaj prizor, jedva je ostala na nogama

SKANDAL NE JENJAVA! Evo šta se desilo sa nestalim novcem sa Matorinog računa!

Objavio: RHT
07/06/2024 3:00 PM

Evo gdje je Matorin nestali novac?

Jovana Tomić Matora nema mira ni jedan dan, a za sve je kako se šuška kriva njena bivša Anita Stanojlović. Ona je i ovaj put iznijela niz prljavog veša iz njihovog takoreći kratkog braka, ali i veze.

foto: printscreen/youtube/zadrugaofficial

Anita je čak sebi dala za pravo da pljuje Matorinu dobru drugaricu i optuži je za krađu novca. Međutim, Jovana je sve to prokomentarisala na svoj način.

– Neću da dozvolim da ljudi koji mene drukaju, mene vrijeđaju…To je ta nepravda, ako sam ja loša, što moraju gospoda da rade isto? – rekla je Matora.

Evo gdje je Matorin nestali novac…

– Tamari se ostavlja njena kartica puna para da se plate računi. Mi izlazimo napolje, ostalo je nula dinara od šest miliona. Tamara joj je rekla da su to pare za kameru. Mi kada smo ušli na račun, vidjeli smo da je 50.000 eura potrošeno na izlaske. Njih dvije se štite. Tamara je pričala da je Matorinu mamu vodila na liječenje, a to je laž, a Tamara je koristila. Ja sam bila tu – rekla je Anita.

– Šta je problem što sam dala karticu, napravila karticu otišli kod notara i da će pare da se vrate?! Nebitno, jesu potrošene, ali te pare će da se vrate. Nije me Tamara opljačkala – rekla je Matora.

– Kakva ti je to drugarica kada kaže da ti je mami loše i da ide po lijekove, a nije?! Ja mogu da pričam šta je skidano sa poda i po plafonima u njenom stanu. Je l’ dolazila policija po tebe? – pitala je Anita.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS