calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JEZIVE SCENE U RIJALITIJU Ša iz sveg glasa urla na Mionu! “Ja sam taj koji te brani, a ti stalno pi*aš po meni” “Htjela sam da GAĐAM Dejana Dragojevića!” Sandra Rešić ogolila dušu: “PLAKALA SAM ZBOG NJEGOVIH RIJEČI!” U Sarajevu uhapšen penzioner (86) koji je dilao drogu Vimbldon bruji o novoj zvijezdi koja je bogatija od Đokovića, Federera… “ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!”

EURO 2024. Njemačka u nadoknadi spasila prvo mjesto, Mađari u 10. minuti nadoknade vremena pobijedili Škotsku

Objavio: RHT
23/06/2024 11:17 PM

Njemačka u nadoknadi spasila prvo mjesto

Utakmicama u Stuttgartu i Frankfurtu večeras je okončano takmičenje u grupi A na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj. U osminu finala će sigurno Njemačka i Švicarska, dok će Mađarska kao trećeplasirana čekati rasplet u drugim grupama.

Njemačka u nadoknadi spasila prvo mjesto / Foto: UEFA

Njemačka u nadoknadi spasila prvo mjesto / Foto: UEFA

Njemačka u nadoknadi spasila prvo mjesto

Švicarska je u dvoboju protiv Njemačke pokazala visoke ambicije na ovom turniru te je vodila 1:0 sve do sudijske nadoknade. U vodstvo su došli u 28. minuti kada je Frulet odlično prošao po lijevoj strani i ubacio, a na pravom mjestu bio je Ndoye koji je zakucao loptu u mrežu. Ipak, Fulkrug je u drugoj minuti sudijske nadoknade pogodio za konačnih 1:1 te tako sačuvao Njemačkoj prvo mjesto na tabeli. Švicarska ide dalje kao drugoplasirana.

Škotska i Mađarska su igrali neriješeno bez pogodaka sve do 10. minute sudijske nadoknade kada je Csoboth postigao gol vrijedan tri boda. Mađarska sada čeka rasplet ostalih grupa da bude među četiri najbolje trećeplasirane selekcije.

Njemačka i Švicarska će već u subotu igrati utakmice osmine finala. Njemačka će kao pobjednik grupe A od 21:00 sat igrati protiv drugoplasiranog iz grupe C, dok će tri sata ranije Švicarska igrati protiv drugoplasiranog iz grupe B.

Rezultati i strijelci

Škotska – Mađarska 0:1 (Csoboth 90+10′)

Švicarska – Njemačka 1:1 (Ndoye 28′ – Fullkrug 90+2′)

Lana Pudar osvojila medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu.

Pročitajte i: Lana Pudar osvojila medalju na Evropskom prvenstvu u Beogradu.


Sjajna bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar osvojila je drugo mjesto u utrci na 200 metara stilom delfin, na Evropskom prvenstvu u Beogradu.

Foto: LEN Aquatics

Pudar je tako osvojila srebrenu medalju na ovom prvenstvu Starog kontinenta.

Do zlata je stigla Dankinja Helena Bach Rosendahl…

Više saznajte OVDJE.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

(hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS