calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO) “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) Lola iz Srećnih ljudi se “prepolovila” nakon operacije Gagi Mijatov otkriva tajne: Izbačen sam jer nisam htio gej aferu sa Urošem Političar obećava: Odričem se plate zarad pravoslavne crkve i džemata! Sve je na svjetskom nivou: Novi Lukasov album donosi notu misterije i spektakla Ide Fatimin specijalitet: Kome se ne sviđa nek ide u restoran! Nisam je krpa za ruženje!

Ekskluzivno! Miona hoće da se riješi Nenada Aleksića Ša! Teodora Bilanović oplela po rijaliti učesnicima! (Video)

Objavio: RHT
19/09/2024 5:15 PM

Miona hoće da se riješi Ša!

Miona hoće da se riješi Ša! Foto: Hype tv

Bivšu rijaliti učesnicu i pjevačicu Teodoru Bilanović, sreli smo na jednom događaju gdje je samo za naše kamere otkrila razne pikanterije.

Ova mlada dama posjeduje ogroman muzički talenat, te je već snimila nekoliko pjesama i stremi ka tome da postane velika muzička zvijezda u budućnosti.

Bilanovićeva ima jako burnu i uzbudljivu životnu priču, koju je rado podijelila sa gledaocima HYPE televizije.

Miona hoće da se riješi Nenada Aleksića Ša!

Na samom početku nam je prokomentarisala vezu Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović.

„Koliko sam ispratila sa Mionom cvjeta ljubav. Veza sa Mionom neće opstati, ona je ušla u rijaliti samo da se riješi Nenada“ rekla je Teodora za HYPE  TV.

Takođe, dotakla se i Aneli Ahmić, te smatra da nije još preboljela Janjuša. Kako kaže do pomirenja može doći ako Janjuš uđe u rijaliti.

Podsjetimo, Teodora je sad za HYPE TV u intervjuu izjavila da se ne plaši susreta sa Milanom:

Nemam strah da vidim Čorbu!”, rekla je pa se nadovezala da je sama. Bilanovićeva je izjavila za HYPE TV da već dugo nema dečka.

Teodora nije željela da previše govori na ovu temu, ali nam je priznala da se mnogo bolje osjeća, zahvaljući odlascima kod psihijatra.

Iako je ovo bilo užasno i jezivo iskustvo, Tea je riješila da radi na sebi i da pobijedi traume.

Potvrdila nam je da Čorba ima zabranu prilaska njoj, a ovaj slučaj je i dalje na sudu. Tea se nada da će se slučaj riješiti jer vjeruje u naše pravosuđe.

Video:

Čitajte i “NEDOZVOLJENE SUPSTANCE! TATA JOJ KRADE…” Bojana Pavlović za HYPE TV URNISALA Slađu Poršelinu: “Prati stope Aneli koferuše”

Bivša rijaliti učesnica Bojana Pavlović se prije godinu pojavila na javnoj sceni. Svoju publiku ubrzo je stekla kada je počela jasno da izražava svoj stav u medijima. Njena životna priča ganula je sve i ubrzo se istakla van okvira rijalitija. Međutim, sa fan bazom, stvorila se i baza “hejtera”.

Njeno pojavljivanje u medijima nikada ne ostane bez reakcije, a sada se oglasila na društvenoj mreži Instagram te izazvala haos objavom o Slađani Lazić, samozvanoj “Poršelini”.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS