calendar

Petak 8. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TANJA SAVIĆ PRED SUĐENJE SA BIVŠIM SUPRUGOM OD DOMA NAPRAVILA BAJKU! Jelka duplo veća od nje, a evo ko joj je pomogao (FOTO) TRUDNIČKI STOMAK U PRVOM PLANU: Aleksandra i Car zagrljeni pored novogodišnje jelke Žena od Sultana otkrila zbog čega i dalje KOMUNICIRA sa Vukom Mobom i čemu se nada HAOS U NAJAVI! Otac od repera jasno i glasno otkrio detalje iz braka Ša i Vanje: “Vrijeđala ga je” POTPUNI HIT! Elektra URNEBESNOM čestitkom čestitala rođendan Marku Markoviću! (FOTO) ‘TIM NAŠIH LJEKARA DONIO ODLUKU’ TEODORA BALZAK NAPUŠTA ”ELITU”! Veliki šef poslao hitno saopštenje na adresu Bijele kuće! (VIDEO) ODLUČNA! Aleksandra Mladenović se seli, nećete vjerovati šta je zahtjevala da joj naprave majstori Omaž Milanu Mladenoviću: Konvoj obradio pjesmu “Sarajevo” legendarne grupe TAKI PROGOVORIO O TEODORI DELIĆ: “To je sve FEJK! Od Bebice i nje NEMA NIŠTA” EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecija BRUTALNO iskrena: „Anita je POKVARENA, koristi Matoru!“ (VIDEO) Ova “seks bomba” iz Holivuda slavi 70. rođendan VELIKI INTERVJU MIROSLAVA ILIĆA PRED KONCERT U ŠTARK ARENI! Pjevač otkrio ko mu je gost, ali i šta je sa duetom koji je želio da snimi OTKRIO DETALJE: Saša Matić OVU STVAR zamjera Prijovićki BOJANA SE GUŠILA U SUZAMA ZBOG IZDAJE: Pavlovićeva progovorila o djevojci koja je čeka napolju! Dnevni horoskop za 8. decembar: Bikovi raznovrsno se hranite, Vodolije pune ste samopouzdanja SVJEŽE RAZVEDENI! ELA DVORNIK mužu uputila oštru poruku: “Gutala sam tvoje fekalije jer ….”!

EKSKLUZIVNO! Jelena Karleuša o odnosu sa majkom “Njen glavni savjet bio je…”

Objavio: RHT
20/11/2023 1:20 PM

Jelena Karleuša, gostujuću emisiji “Chit Chat sa Nemanjom” na televiziji Hype, govorila je o bezuslovnoj ljubavi koju je dobijala od mame Divne, velikoj podršci kao i savjetima koje i dan danas pamti i primjenjuje ih u životu:

FOTO: Hypetv

Ta velika ljubav, kada je imaš pa onda kada je izgubiš je nešto što znaš da cjeniš, i tek se onda prisjećaš svake riječi, svakog gesta i oživljavaš to u sebi, i živiš po tim nekim savjetima svojih roditelja u mom slučaju moje majke, njen glavni savjet koji mi je davala i kao mladoj djevojci kada su krenuli problemi u životu je rečenica „glavu gore sine“– počela je pjevačica.

-Moj odnos sa Divnom mogu da objasnim kao bezuslovna, lavovska podrška svom detetu i vetar u leđa, to je ono što svaka majka i svaki roditelj mora da pruži svom djetetu, jer to je ljubav koja uliva apsolutno samopouzdanje djetetu da raširi krila, to je ono što od nule pomaže čovjeku da se izgradi. – nastavlja Jelena.

Samopouzdanje je ključ izgradnje svakog uspjeha, i tu je jako zaslužan roditelj. To je onaj
roditelj koji te bustuje lijepim riječima, energijom, vjerom u tebe, koji ti govori „uprkos svemu“ TI. To je bila moja Divna, zbog nje sam sam jaka žena, i borac, ona je bila moj stub!
– završava Karleuša.

Cio intervju pogledajte u nastavku:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS