calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’

EKSKLUZIVNO – IVAN MARINKOVIĆ NA SVOJOJ SVADBI OPLEO PO ŠA: Valjda se neću razvesti za mjesec kao i on! (VIDEO)

Objavio: RHT
15/09/2023 10:20 PM

Ivan Marinković, bivši učesnik rijalitija “Parovi” – a potom i “Zadruge”, danas se vjenčao sa svojom izabranicom Jelenom Ilić.

Foto: ATAImages/Ilustracija Hypetv

Jelenu je upravo upoznao u rijalitiju “Parovi”, a mnogi su komentarisali njihovu ljubavnu vezu kao turbuletnu, budući da su imali scene tuča, ali i u “Zadruzi” kada mu je Jelena javno zaprijetila da će ga ostaviti ukoliko je zaista počeo ponovo da pije, kao što se špekulisalo tada.

Takođe, Marinković je govorio i da mu je Ilić bila ogromna podrška u borbi protiv poroka – alkohola, te da je uz njenu pomoć uspio da se izbori i pobijedi.

Foto: ATAImages

Jelena i Ivan su danas rekli “sudbonosno da” a Ilić, sada Marinković, objavila je fotografiju nakon vjenčanja:

– Gospodin i gospođa Marinković – napisala je Jelena u opisu fotografije na kojoj oboje pokazuju burme.

Kako bismo čuli njihove utiske, pozvali smo mladoženju koji nam se javio direktno sa svadbe! Rekao je da su upravo potpisali papire kod matičara, ali su riješili da izbjegnu veliko veselje i medije.

Foto: ATAImages

Ovom prilikom Ivan nas je iznenadio kada je “isprozivao” svog bivšeg ukućanina iz rijalitija Nenada Aleksića Ša.

Ivan je izjavio da nije zvao medije kako se ne bi i on razveo poput Ša nakon samo mjesec dana!

Detaljnije u videu ispod:

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS