calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama

DRAMA U DOMU KROFAK! Vanesa nakon vrele akcije Stanislava i Maje nestala?! ŠOK

Objavio: RHT
25/05/2024 3:00 PM

Drama u domu Krofak!

Vanesa Krofak je razočarana u svog oca!? Naime, nakon vrele akcije Stanislava Krofaka i Maje Marinković, njegova kćerka se nije oglašavala na Instagramu.

Fanovi koji pomno prate svaki korak starlete i bivšeg dečka Mione Jovanović pitaju se gdje je nestala Vanesa koja je inače aktivna na društvenim mrežama.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official/ Drama u domu Krofak!

Naime, isplivao je snimak brutalne akcije gjde potpuno goli razmjenjuju strasti Stanislav i Maja! Ovaj potez izazvao je burne reakcije i lavinu komentara.

Nastala pometnja!

Njih dvoje su se prepustili strastima, a ovaj put se nisu prekrili jorganom! Iako je Stanislav obećao kćerki da će da vodi računa o svom ponašanju, prekršio je obećanje.

Vanesa i porodica Krofak ne podržava odnos starlete i Stanislava. Njegova nasljednica je Majin rođendan iskoristila da pošalje ocu jasnu poruku.

Vanesa je naglasila da se sve snima, željela je da mu na neki način skrene pažnju na ponašanje.

– Majo, srećan ti rođendan, sve najbolje! Tata, pismo si shvatio na pravi način. Izdrži do kraja sa osmijehom, bez stresa, došao si se odmoriti. Volim te i ne zaboravi da se sve snima (i pod u WC-u u 6 ujutru). Još malo je ostalo do kraja, pa idemo na more i na naše vožnje, volim te, izdrži i glavu gore, sve gori  napisala je Vanesa.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS