calendar

Nedelja 8. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“HTJELA JE DA ME PREVARI DA JE OSTAVILA ALKOHOL I NEDOZVOLJENE SUPSTANCE” Saša Mirković otkrio detalje OTKAZA, a sada na mrežama osvanuo OVAJ SNIMAK Dušice Jakovljević Duge kolone na graničnim prijelazima na izlazu iz Bosne i Hercegovine Aljoša Vučković imao je tešku bolest: Mnoge će iznenaditi kako sada izgleda Je li ovo poruka za Bena: Dženifer Lopez u “osvetničkoj haljini” koja diže temperaturu “TAKO SAM POSTAO NAJBOLJI, BEZ LAŽNE SKROMNOSTI” SAŠA MIRKOVIĆ objavio sliku s Miroslavom Ilićem: “Moj brat i učitelj, ponosan sam na to” Instagram SANKCIONIRAO Zadrugu zbog “trgovine NEDOZVOLJENIM SUPSTANCAMA”? Platforma nudi LIJEČENJE za korisnike koji pretražuju taj rijaliti (FOTO) PROMIJENILA SPOL, SPREMNA DA SVIMA POMUTI PAMET: “Nisam slatka kao što izgledam” Vandali ponovo na djelu u Sarajevu: Ko je uništio klupe na Baščaršiji? ISPLIVALE PRIVATNE PREPISKE! Miona UKRALA ODJEĆU pred ULAZAK u rijaliti: “Prevareni smo”, SKANDAL ANELI U SUZAMA ZBOG JANJUŠA! Spomenula i Noru! Skandalozno priznanje! KRENULA NA PLIVANJE I NIJE SE VRATILA Pronađeno tijelo tokom potrage za ženom poznatog sportiste ŠOK NAD ŠOKOVIMA! ANELIN BIVŠI U ZAGRLJAJU VODITELJICE RIJALITIJA! Isplivala njihova INTIMNA fotografija ČLAN PRODUKCIJE BAHAT PREMA MILJANI? Isplivao video VAN KAMERA! Evo šta se dešavalo dok su Marija i Siniša u POLICIJI Očekuje nas drastična promjena vremena: Stižu kišni dani i niže temperature LAŽNI PASOŠ, LAŽNI PAPIRI… Anđela Đuričić POKUŠALA DA SAKRIJE SRAMOTU! Nakon MONSTRUOZNOG PLANA O SAMOUBISTVU, isplivali detalji NEZAKONITIH RADNJI “BOLJE DA ME DUŠICA NE VUČE ZA JEZIK! Imam FOTOGRAFIJE čime se bavi i šta radi!” Anđela Đuričić ucjenjivala i prijetila Jakovljevićevoj? ŠOK!

DRAMA SE NASTAVLJA! Anita Stanojlović završila u policiji, pa sve priznala!

Objavio: RHT
15/07/2024 1:15 PM

Drama Anite Stanojlović završena u policiji!

Anita Stanojlović imala je poprilično buran period iza sebe. Proteklih 11 mjeseci su joj donijele dosta loših stvari u životu, ali je na kraju i sama priznala da je srećna i da se nada boljem sutra.

Foto ATA Images

Poslije raskošnog vjenčanja u Crnoj Gori i još burnijeg razvoda od Jovane Tomić Matore, Anita se vratila u svoj porodični dom gdje je sačekao sin. Ona je ovom prilikom otkrila da je odmah tužila bivšu suprugu, Jovanu Tomić Matoru. 

Drama Anite Stanojlović završena u policiji!

– Nisam uopšte spavala, malo me je udario adrenalin ali polako ima vremena, bitno je da sam zadovoljna. U šoku sam iskreno, nevjerovatan utisak, nadala sam se i očekivala. Imala sam dečka koji me je podupirao i nekako sam vjerovala da ćemo uspjeti. Ali kad se desio taj trenutak to je bilo neopisivo – rekla je Anita misleći na Anđela Rankovića sa kojim je uplovila u vezu nakon razlaza i razvoda od Jovane Tomić Matore.

foto: prinscreen/youtibe/zadrugaofficial

– Danas sam odmah otišla u SUP. Odmah sam sredila to, prijavila sam, jer se taj telefon nalazi u Železniku. Njena (Matorina) majka je rekla da ću ja telefon dobiti ako je u oči pogledam – otkrila je Anita. Ona je ovim potvrdila da je podnijela prijavu protiv Tomića, a šta će dalje biti ostaje nam da sačekamo i vidimo dalji rasplet ove svađe i prijetnji. Ali i da li će Anita uspjeti da povrati svoj telefon i poruke koje se u njemu nalaze.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS