calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

“DOKTORE, ŽELIM DA ŽIVIM! NIKAD MI NIKO NIJE POMOGAO OD POZNATIH” Potresna ispovijest nekadašnje rijaliti zvijezde “Niko mi ne vjeruje da UMIREM!”

Objavio: RHT
11/02/2024 10:00 AM

U novom ekskluzivnom izdanju emisije “ShowBLIZ“, naše voditeljice, novinarke i autorke, Miljana i Nevena Arsić ,ugostile su na Hype televiziji, nekadašnju rijaliti zvijezdu Tatjanu Jovančević.

FOTO: Hypetv/Printscreen

Tanja je kod bliznakinja potpuno ogolila dušu i ispričala detalje koje je mislila da nikad neće ugledati svjetlost dana, jer ih je zakopala duboko u sebi.

Podsjetimopublika je upoznala Tanju u jednom rijaliti formatu u kojem je učestvovala kao pobjednik najstrašnije bolesti, a već tada, toliko mlada, ona je u rijaliti ušla kao prva žena učesnik sa amputiranom nogom. Međutim, tu nije bio kraj.

Godinama kasnije, njena najgora noćna mora se ponovila, pa je na dojci napipala promjenu za koju su je ubjeđivali da “nije ništa ozbiljno”, a koja se nažalost završila operacijom u kojoj joj je odstranjena i dojka.

-Ja sam samo pitala, “Da li to nešto raste u meni? Ako raste VADITE ODMAH!” Mislila sam da sam se javila na vrijeme, što svima savjetujem, ali očigledno da nisam, evo sada sam napipala promjenu i u drugoj dojci i čekam pregled – rekla nam je Tanja tokom emisije ShowBLIZ

Foto: YT PRINTSCREEN

-Imam dosta hejtera, ali ne mogu da kažem, sa toliko dobrih ljudi komuniciram, ima ih još više. Najviše me naljuti kada neko posumnja u moje stanje, kao nemoguće je da sam živa, oni tada ponižavaju i moju borbu, a to ne dozvoljavam! Čovječe, nemam nogu, nemam dojku, a oni i dalje o tome kako ja nešto lažem! – pobijesnila je Tanja u emisiji ShowBLIZ.

-Dugo sam odbijala da mi odsijeku nogu, a kada sam shvatila da je to jedini način da živim, bukvalno sam uletjela ko doktora i rekla mu “Doktore, ja želim da živim, dajte sve od sebe da ja živim!” Rekli su mi da sam tokom operacije, kada su upalili testeru otvorila oči i da su mi oči sijale! – pričala je bez daha svoju strašnu ispovijest Tanja u emisiji ShowBLIZ.

DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM NA VIDEO ISPOD OVOG TEKSTA:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS