calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju!

DOKAZ O NEVJERSTVU, STIŽU PAPIRI ZA RAZVOD!? KAMERE SU SVE SNIMILE! Lakić na stubu srama zbog Lejdi Di

Objavio: RHT
06/05/2024 10:31 AM

Dokaz o nevjerstvu

Nikola Lakić uhvaćen na djelu sa Lejdi Di! Njih dvoje su izveli pjesmu ‘Dom Perinjon” u tandemu, prateći originalnu verziju.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official/ Dokaz o nevjerstvu

Zajednički nastup izazvao je veliko interesovanje javnosti i pokrenuo je spekulacije. Mnogi kažu da se Lakić “zavozao” i da je pitanje trenutka kada će da mu popuste kočnice.

Njihov zajednički ples obilježen je osmijehom koji nije silazio sa njihovih lica. Rijaliti par je djelovao prisno, mnogima se čini da se tu rodila privlačnost.

Šokantno ponašanje rijaliti učesnika

U posljednje vrijeme, učesnici rijaliti programa primijećuju sve prisniji odnos između Lejdi Di i Nikole Lakića. I dok mnogi spekulišu o prirodi njihovog odnosa, njih dvoje tvrde da je njihova bliskost isključivo prijateljske prirode.

Ipak, njihovi zajednički nastupi i provokativni komentari unose dodatnu dozu misterije u njihovu priču.

Nakon ovog neobičnog nastupa, javnost je zaintrigirana da sazna šta budućnost nosi za Lejdi Di i Nikolu Lakića. Njihov zajednički nastup i prisni odnos koji su razvili u rijaliti programu napravili su opštu pometnju.

Lejdi Di je u jednom momentu čak poslala poruku Lakićevoj ženi da nema potrebe da bude ljubomorna. Ostaje nam da saznamo kako će Coka Tasić reagovati na ponašenje njenog supruga.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS