calendar

Subota 27. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Manijak silovao 21-godišnjakinju u Beogradu: Napao je nasred ulice dok se vraćala iz noćnog izlaska ĐOKOVIĆ SUMIRAO UTISKE NAKON PRVOG MEČA! Novaku samo zlato u glavi: “Neću gledati Alkaraza i Nadala, naši košarkaši su mi bitniji” “BEZ FILTERA, BEZ EFEKATA!” Neda Ukraden u osmoj deceniji obukla zavodljivi kupaći, pa razbuktala maštu! (FOTO) Nedim Sladić objavio detaljnu vremensku prognozu: Slijedi suša širom BiH, a padavina ni na vidiku ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN ŠTA SE DEŠAVA SA SINOM DRAGANE MIRKOVIĆ? Marko objavio šok fotku iz restorana Doping skandal prvog dana Olimpijskih igara: Dominikanska odbojkašica suspendovana Tragedija u Bugojnu: U požaru stradao muškarac POVRIJEĐEN SAŠA MIRKOVIĆ! Oglasio se iz hotela gdje se dogodila nezgoda! (VIDEO) Trudnica na plaži uhvatila muža s ljubavnicom, ljudi pišu: Zaslužuje zatvor “POKUŠAO JE DA ME SILUJE, DOŽIVJELA SAM VELIKI STRES” Ava Karabatić se oglasila za HYPETV nakon hospitalizacije “POSVAĐAO SE SA ANELI I ZVAO ME! Malo smo se MAZILI!” Janjuš Ahmićevoj radio iza leđa, isplivala ISTINA (VIDEO) PRVO OGLAŠAVANJE ALEKS NIKOLIĆ NAKON PRIZNANJA DA IMA NEKOG! Objavila fotku iz kreveta, pa svima pokazala kako uživa! (FOTO) AVA KARABATIĆ HOSPITALIZOVANA! Isplivala slika: Leži nepomično na bolničkom krevetu MILJANA IPAK HOSPITALIZOVANA?! Porodica Kulić ljetuje u Crnoj Gori, a od Miksi ni traga ni glasa! Udarac sudbine! Fatima samo da radi, dok Sultan hvata okuke

Dnevni horoskop za 4. februar: Djevicama uspješan poslovni dan, Lavovi izađite na zrak!

Objavio: RHT
04/02/2024 12:00 PM

Djevicama uspješan poslovni dan, Lavovi izađite na zrak, Škorpije obavezno prošetajte!

Foto: Ilustracija

OVAN 21.III – 20.IV

Ljubav: Ponekad, ali samo do razumne granice, dobro je odvojiti se od partnera. Nemojte pretjerati… // Posao: Najbolji prijatelji poznaju se u krizi. Ako situaciju smatrate i lošom, uspjet ćete ostvariti cilj. // Zdravlje: Više se odmarajte.

BIK 21.IV – 22.V

Ljubav: Niste baš pribrani. Kada je u pitanju delikatna situacija, popričajte s osobom koju volite… // Posao: Stižu prilično ugodne novosti. To će vas, bar trenutno, izbaviti iz finansijskih problema. // Zdravlje: Super ste.

BLIZANCI 23.V – 22.VI

Ljubav: Očekuje vas ugodno iznenađenje. To će vas brzo vratiti u vaš “ušuškani” svijet ljubavi… // Posao: Brza reakcija omogućava vam da se uključite u podjelu dobiti. Tako će svi biti zadovoljniji. //Zdravlje: Zaista znate da uživate!

RAK 23.VI – 22.VII

Ljubav: Situacija se stabilizira. Imate veliki prostor za ostvarenje planova sa voljenom osobom… // Posao: Izvući ćete se iz neugodnosti. U tome vam, u najvećoj mjeri, može pomoći bliska osoba. // Zdravlje: Polako se opuštate.

LAV 23.VII – 22.VIII

Ljubav: Sve ste tolerantiji prema voljenoj osobi. Možete očekivati ljubav, jer je u izobilju i dajete. // Posao: Dobro razmislite prije nego što se upustite u novi posao. Samo korak je do uspjeha… // Zdravlje: Izađite na zrak.

DJEVICA 23.VIII – 22.IX

Ljubav: Mislite da ste sretniji kada vas svi ostave na miru. Možda je izuzetak samo voljena osoba?! // Posao: Veoma uspješan dan. Međutim, opterećeni ste ubjeđenjem da za vas nema granica i prepreka… // Zdravlje: Poboljšajte kondiciju.

VAGA 23.IX – 22.X

Ljubav: Najzad se stabiliziraju vaše emocije. Kristalno jasno znate koga volite i ko voli vas… // Posao: Ne treba vam biti žao uloženog truda. Otvara se mogućnost da posao potpuno procvjeta. // Zdravlje: Sve je odlično.

ŠKORPIJA 23.X – 22.XI

Ljubav: Zadovoljni ste. Pogotovo ako ste, na najbolji način, iskoristili šansu za ljubavnu sreću. // Posao: Dobro se pripremite prije skorog poslovnog sastanka. Moguća je nesvakidašnja, lijepa suradnja… // Zdravlje: Obavezno prošetajte.

STRIJELAC 23.XI – 22.XII

Ljubav: Izborite se za ljubav ili izlazak iz situacije koja je budila nezadovoljstvo. Isplati se! // Posao: Znate da ste previdjeli nešto važno. Zbog toga sada imate više posla, ali uspjet ćete… // Zdravlje: Puni ste pozitivne energije.

JARAC 23.XII – 21.I

Ljubav: Previše se suzdržavate. Ne odugovlačite, jer gubite mogućnost da ostvarite ljubavne želje… // Posao: Nemojte zanemariti obaveze. Samo vas rad može, na pravi način, izvući iz trenutne krize. //Zdravlje: Obaveze vas zamaraju.

VODOLIJA 22.I – 19.II

Ljubav: Ne čekate da se desi nešto senzacionalno. Gradite sreću s osobom koju mnogo volite… // Posao: Nemojte prebrzo odustati. Ništa nije izgubljeno. Sve skupa i nije toliko loše. Naprotiv! // Zdravlje: Samo opušteno.

RIBE 20.II – 2O.III

Ljubav: Uzmite predah, prepustite se uživanju sa voljenom osobom. To je od velikog značaja… // Posao: Ispunjavaju se i skrivene želje. Promjena vam koristi, što prije prihvatite novu situaciju. // Zdravlje: Veoma dobro! 

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS