calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal! TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U HALJINU! Pjevačica oduševila sve izgledom, a stomak stavila u prvi plan! (FOTO) OVAJ BIJELI “OTROV” SVI JEDEMO, A GORI JE OD SLATKIŠA: Mislimo da je ZDRAV, a ovo je SUROVA ISTINA Vesna Dragojević odgovorila kritičarima: “Svašta se može nazvati cirkusom, ovo se radi zbog 30.000 ljudi koji dolaze” Zauvijek nas je napustila poznata glumica: Kolege širom svijeta se emotivnim porukama opraštaju od nje PRVO OGLAŠAVANJE ACE LUKASA NAKON HOSPITALIZACIJE! Obratio se publici SAOPŠTENJEM: “Dragi moji…” Barbara Bobak “pukla” u Tuzli na Jezeru Modrac! Jedva prodala 100 ulaznica! (VIDEO)

Dnevni horoskop za 13. decembar: Škorpije se super osjećaju, Ribe izađite na čist zrak!

Objavio: RHT
13/12/2023 10:00 AM

OVAN 21.III – 20.IV

Ljubav: Ako osjećate nedostatak ljubavi, pažnje, nježnosti, imate šansu da uskoro više ne bude tako…  // Posao: Vaši kriteriji u ocjenjivanju sposobnosti kolega, veoma su visoki. Zamjerate im mnogo toga. // Zdravlje: Obavezno prošetajte.

BIK 21.IV – 22.V

Ljubav: Partneru otvoreno pokažite emocije. Dopustite sebi da se prepustite nježnosti, strasti…  // Posao: Prilično ste demotivirani. Radite više iz navike i osjećaja dužnosti, nego zbog zadovoljstva. // Zdravlje: Sasvim dobro. 

BLIZANCI 23.V – 22.VI

Ljubav: Pomalo se prepuštate stihiji. Ipak, svoj ljubavni život držite daleko od znatiželjnih očiju… // Posao: Pronađite način da konačno dovršite posao koji već dugo čeka svoj “red”. Odahnut ćete. // Zdravlje: Zaštitite i lice od hladnoće. 

RAK 23.VI – 22.VII

Ljubav: Ako tragate za ljubavnom srećom, očekuje vas ugodno iznenađenje. Najzad ste zadovoljni. // Posao: Imate priliku da se pokažete u pravom svjetlu. Odlučujuća je podrška prijatelja ili partnera… // Zdravlje: Zima traži adekvatnu hranu. 

LAV 23.VII – 22.VIII

Ljubav: Želite da u svakoj prilici poboljšate svoj ljubavni život. Odani ste voljenoj osobi… // Posao: Nova poznanstva omogućavaju vam da proširite vidike. Imate i veoma mnogo samopouzdanja. // Zdravlje: Snažni ste, zdravi. 

DJEVICA 23.VIII – 22.IX

Ljubav: Uživate u osvajanjima i flertu. Ipak, čvrsta veza privlači vas više od uzbudljive avanture. // Posao: Finansijska situacija je zadovoljavajuća. Novi izvor prihoda obnavlja istrošene reserve. // Zdravlje: Unesite promjene u jelovnik. 

VAGA 23.IX – 22.X

Ljubav: Voljena osoba razbija sve nedoumice. Imate šansu da počnete sa novim životnim stilom… // Posao: Moguć je nesporazum u radnoj okolini. Izbjegnite sve rasprave, okrenite se obavezama. // Zdravlje: Relaksirani, opušteni. 

ŠKORPIJA 23.X – 22.XI

Ljubav: Osoba koja vam se sviđa ili koju volite, nije ravnodušna. Imate priliku za dugu vezu… // Posao: Nudi vam se veoma zanimljiv, dinamičan posao. Prihvatite obavezno tu sjajnu, iznenadnu šansu. // Zdravlje: Super se osjećate. 

STRIJELAC 23.XI – 22.XII

Ljubav: Iz nekog razloga ste nezadovoljni, ali za to nemojte kriviti voljenu osobu. Sve možete riješiti. //  Posao: Naglašena je vaša kreativnost, ali i golema energija. Ipak, postoji i mali, demotivirajući faktor… // Zdravlje: Izbjegavajte predugo sjedenje. 

JARAC 23.XII – 21.I

Ljubav: Naoružajte se strpljenjem. Izvjesne dileme shvatite kao uvod u novi ljubavni ciklus… // Posao: Iznenadni poziv ili poruka učinit će da cijelog dana razmišljate o unapređenju ili promjeni posla. // Zdravlje: Zaboravite na teškoće. 

VODOLIJA 22.I – 19.II

Ljubav: Imate priliku da problem riješite lepršavo, u svom stilu. I voljenoj osobi tako olakšavate… // Posao: Morate računati na izvjesne prepreke. Posebno vam kašnjenje može pokvariti inače dobar plan. // Zdravlje: Obavezno se rekreirajte. 

RIBE 20.II – 2O.III

Ljubav: Žudite za nježnostima, strastvenim zagrljajima, ljubavnim treperenjem. Samo se osvrnite… // Posao: Na vaš poslovni uspjeh snažno utječu određeni ljudi. Iskoristite tu činjenicu na mudar način. // Zdravlje: Izađite na čist zrak.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS