calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar… GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI: Priznao emocije prema Eni! “Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno” Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači: Nikada se neće udati, niži od nje nemaju šansu ZBOG NAPADA NA IVANA RIJALITI-TAKMIČAR OSTAO BEZ ŠESTOMJESEČNOG HONORARA Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO) Krvava drama: Ubijen načelnik, policija traga za napadačem, otkrivena i moguća pozadina sukoba Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći ISPLIVALI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Filipu Caru prijeti ZATVOR, Maja mu napravila PAKAO! Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji: Čikago uglas pjeva “Bosnom behar probeharao”(VIDEO) SOFIJA TRUDNA SA TERZOM?! Na pomolu skandal epskih razmjera! OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Otmica u Trebinju: Trojica prepriječila put advokatu i …

Dino Merlin: Ovdje se zbilja osjećam kao u svojoj kući! “Jako sam srećan, to je velika radost”

Objavio: RHT
27/10/2024 8:00 PM

Ovdje kao u svojoj kući

Tačku na ovogodišnje izdanje festivala “City Groove” u Podgorici sinoć je u krcatom Sportskom centru “Morača” stavio Dino Merlin.

Ovdje kao u svojoj kući / Foto: FacebookDinoMerlin/Željko Vidinović
Foto: FacebookDinoMerlin/Željko Vidinović

Čarobnjak iz Sarajeva dugo nije imao samostalan veliki koncert u glavnom crnogorskom gradu, ali se čekanje isplatilo.

Ovdje kao u svojoj kući

Publici je, pored hitova, podario ono po čemu je jedinstven. Čaroliju.

Noć je počela u ritmu hita “Da šutiš”, a Merlin je zahvalio Podgorici na krcatoj dvorani i divnom prijemu.

Između dva dolaska u Podgoricu, podsjetio je legendarni umjetnik, desilo se dosta toga. Ali, nije imao dilemu u vezi s tim šta je najbitnije.

“Ovdje se zbilja osjećam kao u svojoj kući. Najvažnije što mi se dogodilo je to da sam postao dedo. Ili đed, što bi rekli u Crnoj Gori. I to dupli đed. Imam dva malena unuka. Jako sam srećan, to je velika radost. Želim da doživite to. To je ljubav bez kondicionala”, rekao je Dino, a publika ga je nagradila aplauzom.

Tradicionalno, nisu izostale važne poruke. Muzika na njegovim koncertima nije baš uvijek u prvom planu, koliko god to čudno zvučalo. Neke lekcije su i sinoć otišle u svijet.

“Želio bih da ti moji momci, ta draga djeca, žive u miru sa sobom, sa svojim porodicama. Sa vama komšijama, da budu dobri gradivni elementi. Da stvaraju nove vrijednosti, da budu pristojni, a prije svega, dobri ljudi”, kazao je Merlin, a onda je počela istinska žurka.

Dinova specijalna gošća bila je Ivana Banfić. Sa njom je pjevao duet “Godinama”.

A noć je zaključena uz “Jedan dan, jedna noć”.

OTVORIO DUŠU Haris Džinović: Desi se da plačem i po 300 kilometara dok vozim! “Razvod nije turbulencija”

Pročitajte i: OTVORIO DUŠU Haris Džinović: Desi se da plačem i po 300 kilometara dok vozim! “Razvod nije turbulencija”.

Haris otkriva kako se on nosi sa tako velikom medijskom pažnjom

Foto: Hype

U velikoj ispovijesti za srbijanske medije pjevač Haris Džinović otvoreno je govorio o porodici, razvodu i odnosu sa djecom Kanom i Đinom.

Iako se u medijima već mjesecima govori o njegovom razvodu od supruge Meline, Haris otkriva kako se on nosi sa tako velikom medijskom pažnjom.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(CDM/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS