calendar

Nedelja 28. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Motociklista teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u Sarajevu LEPI MIĆA HOĆE DA UMRE U RIJALITIJU! Šokantna izjava rijaliti učesnika ostavila sve bez teksta, SKANDALOZNO! SRETNE VIJESTI U DOMU DŽINOVIĆA! Đina se oglasila i javno potvrdila, veliko slavlje! “OTVORI USTA!” Stefan Karić sa TRI djevojke objavio da je ponovo SLOBODAN! Utrkivale se da mu UDOVOLJE (VIDEO) “SOTONA JE MEĐU NAMA” Pjevačica brutalno udarila na Desingericu: ” Bože, spasi nam djecu…” Video iz Moskve: Grom udario u park, jedna osoba poginula, tri povrijeđene BIVŠA ŽENA DŽENANA LONČAREVIĆA NEPREPOZNATLJIVA NAKON RAZVODA: Uhvaćena u noćnom provodu, svi gledaju u njen dekolte! (FOTO) JANJUŠ SE RASUO U KOMADE Emotivnim oglašavanjem sve zbunio: Izgledaš sjajno bez mene… Otvoreni 458. skokovi sa Starog mosta Sejo Sexon: Nele ima pijačarske i šibicarske fore koje nisu dostojne naših godina DRAMA NA VISINI OD 350 METARA: Elmedin ostao zaglavljen, morali ga spašavati STANISLAV POTPUNO RASKRINKAO MIONU UŽIVO U EMISIJI! Jovanovićka se držala za glavu, pokazao sve poruke koje mu je slala! PJEVAČICA POKRADENA NA SVADBI! Gošća je zamolila da otpjeva pjesmu, a kada je završila nastao je skandal! TRUDNA KAĆA ŽIVKOVIĆ SE UTEGLA U HALJINU! Pjevačica oduševila sve izgledom, a stomak stavila u prvi plan! (FOTO) OVAJ BIJELI “OTROV” SVI JEDEMO, A GORI JE OD SLATKIŠA: Mislimo da je ZDRAV, a ovo je SUROVA ISTINA Vesna Dragojević odgovorila kritičarima: “Svašta se može nazvati cirkusom, ovo se radi zbog 30.000 ljudi koji dolaze”

Kćerka Harisa Džinovića otkrila šta zamjera ocu

Objavio: RHT
10/07/2024 7:30 PM

Đina otvorila dušu

Foto: Screenshot Instagram

Haris Džinović i njegova dugogodišnja supruga, modna kreatorka Melina Džinović, nedavno su se brzopotezno razveli, a on je javno iznio sav prljav veš iz njihovog braka, o čemu ne prestaje da se piše.

Razvod roditelja


O njihovim nasljednicima, kćerki Đini i sinu Kanu, u ovom periodu se itekako priča, a oboje izbjegavaju da daju izjave o temi razvoda roditelja.

Đina je već godinama u žiži interesovanja javnosti zbog atraktivnog izgleda, dok je na društvenim mrežama jako aktivna. Jednom prilikom je otkrila da zna da sakrije istinu od onih koji je prate.

– Na TikToku radim i sve i ništa. Pravim neke vlogove, jako sam aktivna kada su moji pratioci u pitanju, pričam s njima, odgovaram na njihova pitanja, interesuje ih izgled i ishrana. Ja sam im pokazivala neke svoje fotografije i snimke iz prošlosti, kada sam bila kao loptica, katastrofa, do prije možda dvije godine. Mada i prije godinu, u odnosu na to kako izgledam sada, to su dvije različite osobe – istakla je prvo.

Problem s aknama


– Često me pitaju za savjete, koje vježbe radim, iako ja, doduše, više ne treniram. Mada, malo volim da lažem da i dalje treniram. Kažem da ponekad treniram, jednom sedmično zaista radim neke vježbe, ali ništa specijalno… – dodala je Đina bez ustezanja tad u emisiji “Praktična žena”.

Ona je zatim istakla da se ranije suočavala s problemom akni na licu, koji muči mnoge tinejdžere.

– Imala sam katastrofa problem s licem, mnogo sam radila na tome. To je bio i pubertet i sve. Sada imam čisto lice i pokušavam da objasnim djevojkama da je to normalno, da imaju bubuljice. Jednom sam okačila sliku bez ikakvih filtera, i uporedila sam jednu sliku kad bih je editovala i kad ne bih editovala, i dobila sam pozitivne reakcije, što me je šokiralo, mnogo mi je drago – objasnila je Harisova kćerka tada.

Mnogo me blam


Kako je navela, još ne pokazuje pretjerano interesovanje ni za pjevanje ni za modu, profesije kojima joj se bave roditelji.

– Ništa specijalno nemam za sada, ni na jednoj ni na drugoj strani, da me baš zanima. Ja imam talent za pjevanje, ali mnogo me blam! Tata me nije slušao kako pjevam, mama da. Najviše me tate blam! On je, ipak, veliki pjevač, to mi stvara pritisak – govorila je Đina Džinović na kraju.

Čitajte i “NE UDARAJ ME, PSIHOPATO!” Brutalan okršaj Mione i Ša, skandal dobija novi epilog! (VIDEO)

Žestok okršaj između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša eskalirao je u urlanje i fizičke nasrtaje.

Naime, reper je primijetio da su Mioni teško pale uspomene Maje Marinković, jer je saznala da Stanislav Krofak ima bolje mišljenje o Maji, nego o njoj.

On je u jednom momentu uletio u kupatilo i počeo da joj se unosi u lice, a snimak je osvanuo na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/najportal/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS