calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

OTKRIVENO SVE O PROSTITUCIJI! Svi detalji iz čuvene kafane u kojoj su bile rijaliti učesnice

Objavio: RHT
23/04/2024 7:40 PM

Detalji rijaliti prostitucije

Milica Kemez obišla je Bujanovac! Nju su mnogi povezivali sa kafanom gdje se djevojke, navodno, prostituišu! Bivša rijaliti učesnica riješila je da iznese sve detalje koji intrigiraju javnost! Nikad brutalnije odgovorila je na sve prozivke!

foto: Antonio Ahel/ATAImages/ Detalji rijaliti prostitucije

Milica Kemez i njen vjerenik Bora Santana su se uputili u grad gdje je nekada živjela.

Frizerka je stanovnike ovog malog grada ispitivala šta znaju o tome šta se dešava u “čuvenoj kafani” u njihovom gradu. Zanimali su je detalji vezani za prostituciju.

Posjetila Bujanovac!

– Došla sam ovdje da provjerim da li ljudi znaju mene. Sjećam se da je u Bijeloj kući, Čorba prvi započeo priču da je ovo grad bluda i nemorala, ja to nikad nisam znala – rekla je ona.

Frizerku je zanimalo šta stanovnici znaju o čuvenoj kafani.

Da li se u u toj kafani djevojke prostituišu? – pitala je Milica Kemez, a kao iz topa dobila je odgovor od prolaznice:

Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Ovdje su normalni ljudi. Mirno je, to po kafanama, ništa se ne dešava – rekla je prolaznica.

Milica je istakla da su o njoj govorili da je svašta radila po Bujanovcu. Kemezovu kao i mnoge rijaliti učesnice su prozivali.

 –Tako su pričali za mene – istakla je ona, a prolaznik je odgovorio.

 Ja sad to čujem od vas. Tamo djevojke igraju kolo i sjednu na mjesto. Piju piće sa gostima – objasnio je on.

Milica je više puta iskreno govorila da joj je posao bio da bude lijepa.

Podsjetimo, Milica Kemez je u pabu ispričala Marku Janjuševiću, Lazaru Čoliću Zoli i Milanu Jankoviću Čorbi o njenom poslu koji je radila u Švicarskoj i Bujanovcu.

– Moj posao je bio da budem lijepa i da prihvatim piće kada mi nude. Izbjegavala sam kontakt sa ljudima, a uvijek sam pila samo neku vodu, nisam pila alkohol. Ja nikada nisam vidjela to da je neka djevojka otišla sa nekim likom, oni se ne napiju piju sokove. Znam da ima jedna kafana gdje je to moglo i gdje se sve dešavalo, ali ja tamo nisam radila. To nije bilo lako, ljudi, ja nisam radila ništa loše ali sam znala djevojke koje jesu. Ta kafana nije u Bujanovcu nego tu pored. Ja sam imala situaciju da su se zaljubljivali u mene i da su htjeli da me spase tog posla – ispričala je.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS