calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo! Svađa Elmedinovih žena! Fatima, počela si da se foliraš!

“ČUVAJ MI BOŽE LEĐA…!“ Aleksandra Nikolić zbunila pratioce novom objavom!

Objavio: RHT
12/03/2024 3:20 PM

Čuvaj mi Bože leđa!

Aleks Nikolić zbunila pratioce novom objavom!

Čuvaj mi Bože leđa! Foto: ATAImages

Čuvaj mi Bože leđa! Foto: ATAImages

Aleksandra Nikolić uskoro će na svijet doneti kćerkicu. Ona se prije nekoliko dana oglasila putem svog Instagram profila i istakla da je i sa bebom i sa njom sve u redu, kao i da je Filip Car, otac bebe, sve vrijeme uz nju. Ona inače ne krije koliko se raduje kćerkici koju će roditi, pa redovno na Instagram kači bebi opremu i garderobu koju pažljivo bira za princezu. Međutim, sinoć je malo zbunila pratioce, pa su se mnogi zapitali kome je uputila moćan citat.

Aleks Nikolić zbunila pratioce novom objavom!

– Čuvaj mi Bože leđa od slabih ljudi i zla na koje su, iz svoje nemoći, spremni – napisala je Aleksandra i zbunila svoje fanove.

Podsjetimo, Aleks je okružena podrškom svoje porodice i prijatelja dok se priprema za ovaj važan događaj.

Trudna starleta tokom prethodnih mjeseci nije krila da jedva čeka da postane majka.

Ljekari i medicinsko osoblje posvećeno rade na pripremi Aleksandre za carski rez koji je zakazan za sutra. Uz pažljivo praćenje njenog zdravstvenog stanja, tim ljekara je fokusiran na osiguravanje najboljih uslova kako bi procedura protekla uspješno i bez komplikacija.

Ovaj slučaj podjseća javnost na važnost prenatalne njege i redovnih medicinskih pregleda tokom trudnoće. Trudnice treba da budu pažljivo praćene od strane medicinskog osoblja kako bi se osiguralo da i majka i beba prolaze kroz trudnoću na najbolji mogući način.

– Još uvjek nisam otišla u porodilište, trenutno sam kod kuće. Malo sam nervozna, ali dobro se osjećam, sve je u redu. Još uvijek ne znam tačno kada mi je termin za porođaj – rekla je Aleksandra nedavno.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS