calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

Cijeli svijet razočaran: Evo ko je naredni rival Novaka Đokovića u trećem kolu Šangaja

Objavio: RHT
07/10/2024 7:15 PM

Cijeli svijet razočaran zbog narednog rivala Đokovića

 Cijeli svijet razočaran zbog narednog rivala Đokovića  Foto: Profimedia

Cijeli svijet razočaran zbog narednog rivala Đokovića Foto: Profimedia

Zbog velike kiše u Šangaju, morali su da se mijenjaju termini i da se dese neka odlaganja proteklog vikenda, Novak je morao dan više da sačeka svog rivala.

Evo ko je naredni rival Novaka Đokovića u trećem kolu Šangaja

Tako, ovog ponedeljka, 7. oktobra, Koboli je savladao Vavrinku sa 2:1 poslije velike borbe. Pa će u utorak morati da odigra naredni meč sa Novakom.

Ono što je posebno zanimljivo, tokom prva dva seta nije bilo brejka, pa je taj-brejk morao da odluči-. U prvom. Vavrinka je “tijesno” uspjelo da slavi 8-6, i povede sa 1:0. U drugom taj-brejku Koboli je brzo poveo sa 4:0, a stečena razlika mu je bila dovoljna da dođe do 7:4 i izjednači u setovima.

Na samom kraju, Italijan je zaigrao mnogo bolje i napravio brejk. Koji je potvrdio za ubedljivih 3:0. Samim tim što je napravio i brejk prednosti. To mu je bilo dovoljno da slavi u ovom meču protiv znatno iskusnijeg rivala.

Svijet će ostati razočaran, jer nema sumnje da su željeli da još jednom odgledaju “teniski klasik” između Novaka Đokovića i Stena Vavrinke.

Čitajte i VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen

Anđela Đuričić nedavno je dala intervju u Šiša baru. Gdje je govorila o svojim osjećanjima prema Nenadu Marinkoviću Gastozu i mogućim simpatijama Mione Jovanović prema njemu.

VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU

Miljana Kulić se takođe pridružila razgovoru, iznoseći svoje mišljenje o ovoj intrigantnoj situaciji.

Anđela je priznala da se previše opustila u odnosu sa Gastozom i da bi trebalo da drži malo distancu zbog straha od svojih osjećanja. Ipak, istakla je da problem nije u Gastozu već u njoj samoj.

Pročitajte i: “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE!” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS