calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NISAM OTIŠLA OCU NA SAHRANU, NISAM MU NI SVIJEĆU UPALILA! Govorili su da sam p*der i da sam nastrana” Kiki Star ekskluzivno u emisiji “SHOWBLIZ” Kad kazaljke se poklope: U 4,04 SKAČI OD SREĆE, U 6,06 – POMIRENJE, U 3,03 ZAMISLI ŽELJU KAČAVENDA BRUTALNO NAPADNUTA! Skandalozne optužbe na njen račun, HAOS! Poznati novi detalji zdravstvenog stanja Kejt Midlton: “Ovo je gorko i slatko razdoblje za nju” MARKO I DIVNA DNK U PROBLEMU! Memo Haljevac MIROTVORAC u ovoj drami! Barbarez nametnuo žestok ritam, Zmajevi odradili još jedan trening u Ajndhovenu DRAMA U VETERNIKU! VATRENA STIHIJA GUTA LOKAL BILJANE DRAGOJEVIĆ! Dejanova mama VAN SEBE! Vatrogasne službe i policija NA LICU MJESTA! (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE) “Dečko me PREVARIO SA Majom Marinković!” Za HYPE TV se oglasila ONA i sve otkrila?! (VIDEO) JANJUŠEV BRAT SLOMLJEN! Nikad emotivniji prizor kida na dijelove! (FOTO) UMRO POZNATI YOUTUBER: Morbidnim snimkom najavio svoju smrt: Ako me gledate, mrtav sam! Djevojka u suzama dočekala maturu: Razvedeni roditelji joj priredili iznenađenje koje nikada neće zaboraviti RANI RADOVI MIONE JOVANOVIĆ! Niko je ne bi prepoznao, ovu fotku bi spalila da može! ŠOK! KONAČNO OTKRIVEN RAZLOG RASKIDA MILANA I RADE! Pjevačica nikad iskrenije “Tanka jufka kao moji živci? Elmedin nek od sad pravi pitu! Ja ću sad ovu sikterušu završit i kraj!” Ismail Barlov osvojio srebrenu medalju na Paraolimpijskim igrama u Parizu! MEDIJI U HRVATSKOJ UDARILI NA BORU ĐORĐEVIĆA: Nakon smrti osvanuli OVAKVI NASLOVI, užasnim riječima opisuju rokera!

NIKAD BRUTALNIJE KAZNE U ELITI! Učesnici udareni po džepu!

Objavio: RHT
21/02/2024 8:10 PM

Brutalne kazne u Eliti

Nakon skandaloznih scena u Eliti, morao je da se oglasi sam vrh Pinka. Veliki šef i šefica izrekli su brutalne kazne

Brutalne kazne u Eliti/ Foto: printscreen

Naime, učesnicima pomenutog rijalitija javno je stavljeno do znanja da se bilo kakav vid nasilja neće tolerisati. Zato su Milica i Terza žestoko udareni po džepu.

Čelnici i produkcija donijeli su odluku da se Milica Veličković i Borislav Terzić Terza kazne tromjesečnim honorarom zbog nedoličnog ponašanja.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da pljušte ozbiljne kazne. Mnogi ističu da je ovo sezona sa ubjedljivo najviše kazni do sada.

A danas je u rijalitiju došlo do žestokog sukoba između rijaliti takmičara, a najdeblji kraj izvukao je Samir Ramović.

Naime, Milena ušla je u crveno, pa u pušionici počela da urla na njega. Onda ga pred svima zalila kafom i žestoko izvrijeđala.

– Ja nisam to komentirao, ko god se pogledao u kući, konstatirali su: “Au”, to je bila svačija reakcija. Odmah sam rekao da to nije normalno.

 Ja sam rekao da Terza nije smio da dozvoli da ti, koju smatra majkom, mu stavljaš nogu.

Za mene je Milena kriva jer je to dozvolila, to sam ja rekao i tu je bio kraj. Mića odlazi u radio i kaže bez svih nas, smiruje situaciju između Milice i Terze, a ne pominje nikoga.

 Ja sam rekao: “Slažem se da je između Milice i Terze problem nešto peto, ali je bio šok kada smo to saznali” – rekao je Ivan.

– Šta nisu znali, cijela kuća zna to – rekla je Žana.

BONUS VIDEO

(hypebih.ba/alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS