calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar… GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI: Priznao emocije prema Eni! “Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno” Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači: Nikada se neće udati, niži od nje nemaju šansu ZBOG NAPADA NA IVANA RIJALITI-TAKMIČAR OSTAO BEZ ŠESTOMJESEČNOG HONORARA Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO) Krvava drama: Ubijen načelnik, policija traga za napadačem, otkrivena i moguća pozadina sukoba Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći ISPLIVALI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Filipu Caru prijeti ZATVOR, Maja mu napravila PAKAO! Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji: Čikago uglas pjeva “Bosnom behar probeharao”(VIDEO) SOFIJA TRUDNA SA TERZOM?! Na pomolu skandal epskih razmjera! OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Otmica u Trebinju: Trojica prepriječila put advokatu i …

BRUTALAN ODGOVOR MAJE – HAOS UŽIVO! Najavila suočavanje – EVO KAD SE SVE RJEŠAVA!

Objavio: RHT
27/10/2024 7:00 PM

BRUTALAN ODGOVOR MAJE

Ovo su svi čekali!

Foto: Hype

Na jednom nedavnom događaju pažnju su privukli popularni rijaliti igrači, koji su se igrom slučaja našli na istom mjestu. A dijelio ih je samo sto.

BRUTALAN ODGOVOR MAJE

Za jednim stolom je bila Maja Marinković sa svojim društvom, uživajući u veselju i muzici. Dok je za drugim stolom sjedeo njen bivši dečko – Marko Janjušević Janjuš, prenose srbijanski mediji.

Iako nije poznato da li su razmijenili bilo kakvu riječ, ovaj susret je izazvao pažnju prisutnih.

Pored Janjuša i Maje na istom događaju se pojavio i drugi bivši partner – Stanislav Krofak.

Detalji susreta nisu poznati javnosti… No, prisustvo ove troje bivših partnera na istom mjestu izazvalo je znatiželju i špekulacije među njihovim pratiocima i obožavaocima.

Maja je svo vrijeme igrala i pokušavala da privuče pažnju bivših momaka, ali oni joj nisu prilazili. Samo su je posmatrali, kao i šta se dešava oko njih i uživali sa svojim društvom.

Car dodatno podgrijao interesovanje javnosti

Rijaliti zvijezda Filip Car, koji je takođe bivši dečko Maje, nije mogao da ostane ravnodušan na ovaj snimak. Odmah se oglasio na društvenim mrežama, dijeleći trenutke sa svog treninga. To je dodatno podgrijalo interesovanje javnosti.

Njegova reakcija nije prošla nezapaženo, a društvene mreže su se usijale od komentara.

Majin stori / Foto: Instagram

Maja je takođe nastavila svoj život na društvenim mrežama, odakle je obavijestila fanove da će večeras održati lajv. Na njemu će sasvim sigurno odgovoriti na mnoga aktuelna pitanja koja su izazvale gore spomenute situacije.

Starletinu objavu su podijelili i mnogi prijatelji i fanovi, a na društvenim mrežama se špekuliše da bi ova noć mogla biti sudbonosna i po Cara i po Krofaka. Ali, i po ljude bliske njima.

Pročitajte i: “SRAMOTA ME JE ŠTO SE TO ZNA!” Aleksandra Nikolić sa knedlom u grlu o prošlosti! PRIZNALA: “To je bio komšija!?”

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS