calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

Breskvica ŽESTOKO udarila na kolegicu “Zera je skrenula sa pravog puta”

Objavio: RHT
10/02/2024 10:30 AM

O netrpeljivosti Anđele Ignjatović Breskvice i Marine Pezerović Zere dugo se šuška na estradi.

Foto: Printscreen Instagram

Breskvica je sad odlučila da ispriča šta misli o koleginici, a navodi da smatra da je Zera u posljednje vrijeme “skrenula sa pravog puta”.

– Tu se izdešavalo svašta nešto sa Zerom. Nesporazum i gluposti koje su apsolutno normalne između osoba, generalno, pogotovo između dvije ženske osobe. Da se razumijemo… – istakla je Breskvica.

Pjevačica je priznala da je upravo jedna takva glupost prevladala, pa je došlo do problema.

– Tu svako priča o svakome i gluposti, i ovaj će da se uvrijedi, i onaj neće… I to je normalno. Samo što je to u našem slučaju postalo viralno. I ljudi su čuli za to. Mi smo u apsolutno normalnim odnosima. Kada se vidimo u studiju, naravno, pozdravimo se – tvrdi Anđela Ignjatović.

Ona kaže da nije oduševljena novom pjesmom koleginice.

Foto: Printscreen Instagram

– Čula sam pjesmu sa Darkom Lazićem njenu… Ne dopada mi se taj stil uz nju. Prosto smatram da je ona izgradila nešto drugo u čemu je dobra. Ima jako dobre pjesme, koje ja pjevam na svojim nastupima. Smatram da je možda samo malo sad skrenula sa puta. Okej, možda je htjela da pokuša nešto novo. Možda se njoj dopalo. Smatram da njoj leži nešto drugo, neka druga vrsta muzike – zaključuje Breskvica, koja će uskoro učestvovati na “Pesmi za Evroviziju”.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Srpskainfo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS