calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

BRAT VUKA MOBA AUTOMOBILOM RAZBIO LOKAL: Ima povrijeđenih, oglasio se reper

Objavio: RHT
09/02/2024 10:20 PM

Vasilije Gojković, rođeni brat poznatog repera Vukadina Gojkovića, poznatijeg kao Vuk Mob, doživio je sinoć nezgodu na Ceraku kada je svojim automobilom udario u saobraćajni znak koji je stajao na putu.

Foto: Hype tv

Incident se dogodio na Ceraku, a fotografije sa mjesta događaja pokazuju polomljeno staklo i srču po lokalu u koji je automobil uletio nakon sudara sa znakom.

Informacija o nezgodi pojavila se i na Instagram stranici “Moj Beograd”, gdje je navedeno: “Mlađi momak upravo pokupio znak sa ulice koji je bio stavljen na rupu koji je označavao da je tu rupa. Prošao je velikom brzinom pri udaranju znaka znak je udario u parkiran auto i odletio u kafic. Polomljeno pola kafića. Tri osobe su povrijeđene od kojih su 2 maloljetne.”

Nakon ovog incidenta, oglasio se i sam Vuk Mob, detaljno objašnjavajući šta se zapravo desilo:

“Bio je mali znak na ulici koji je postavljen. Dva sata prije nego što je prošao moj brat već je bio sudar. On je udario u taj znak, a lokal se nalazi na pet metara od tog znaka. Taj znak je odletio udario u staklo i nažalost poseklo čovjeka koji je bio tu. Djeca nisu povrijeđena kao što sam vidio da je neko na mrežama objavio. To je laž. I dok sam ja bio na licu mjesta motorista koji je prolazio je udario na istom tom mjestu i povrijedio se. Dakle, taj dio puta je nepropisno neobilježen. Moj brat je u stresu zbog svega i ne želim da se iznose neistine. Jako mi je žao zbog toga što je čovjek povrijeđen. Moj brat je dijete istraumirao se, jako mu je loše.”

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS