calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU ZABORAVITE NA SLADOLED I HLADNU VODU! Dijetetičar otkriva šta najbolje hladi po vrućini OVI TAKMIČARI MORAJU NAPUSTITI KUĆU! Hitno saopštenje! OGLASILA SE INDI, SVE PRIZNALA! Pjevačica iznijela detalje veze sa Zoranom: “Ovog puta mnogo više očekujem od njega nego prošli put”

BILA SAM U VEZI 15 GODINA, ALI NISAM MOGLA DA OSTANEM TRUDNA Učesnica Elite bila je u Gruovom spotu, a sada ispričala tešku životnu priču!

Objavio: RHT
09/09/2023 11:30 AM

Ona se nakon toga povukla iz javnosti, a prije nekoliko dana postala je deo rijaliti programa “Zadruga 7 Elita”

Irina Kolin
Foto:Printscreen

Atraktivna Irina Kolin zaludila je naciju kada se pojavila u Gruovoj pjesmi “Pravi broj” gdje je otpjevala nekoliko deonica.

Pjesma je nastala 2004. godine, a tada popularna plavuša pod imenom “Irina2Hot” postala je san mnogih muškaraca u Srbiji.

Ona se nakon toga povukla iz javnosti, a prije nekoliko dana postala je dio rijaliti programa “Zadruga 7 elita”. Na prvi pogled malo ko bi je prepoznao, budući da se potpuno transformisala.

Foto:Youtube

Naime, ona je bila atraktivna plavuša, manekenke figure, a sada je brineta i ima koji kilogram viška. Irina je sada progovorila o nepoznatim detaljima iz svog života.Ona je ispričala čime se bavi, a spomenula je i svoju dugogodišnju vezu, koja je prekinuta jer tada nije mogla da ostane u drugom stanju.

– Rođena sam u Požarevcu ali sam kao beba otišla u Austriju i maternji jezik mi je njemački. Odrasla sam na ranču i obožavam konje i brze trke. Po struci sam zubotehničar. Pokojni Gru me je lično odabrao da gostujem na njegovoj pjesmi “Pravi broj” i to mi je velika čast. Poslije toga mi je otac preminuo pa sam se vratila za Beč. Bila sam u vezi 15 godina ali nisam mogla da ostanem trudna. Tek nakon očeve smrti sam se ostvarila kao majka i imam kćerku koju najviše volim. Ovdje sam da ne bih razdvojila je od oca iako je cijela moja porodica u Beču – rekla je Irina.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS