calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor DRAGANA MIRKOVIĆ OSVOJILA I AZIJU! Najveća zvijezda Balkana se pohvalila ovim uspjehom! Fufe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’ živi na selu sa 1.800 koza SIN MELINE I HARISA ODLUČIO DA POKORI JAVNU SCENU! Potez Kana Džinovića izazvao haos, riješio da preuzme stvar u svoje ruke REGION ZAVIJEN U CRNO: Preminula glumica iz popularne domaće serije

BARBARA BOBAK ODGOVORILA JAMI NA PROZIVKE: “To je idiotizam i bezobrazluk”

Objavio: RHT
25/11/2023 6:30 PM

Nakon što je pjevačica Jasna Milenković Jami isprozivala mlađu kolegicu Barbaru Bobak, ona je burno reagovala.

Naime, Jami je nezadovoljna što je Barbara snimila kavere njenih pjesma.

– Ma, dajte- bilo je sve što je Barbara rekla za Informer prije nego što je spustila slušalicu.

U pitanju je jedna virusna priča koja je krenula. Jeste da su moje pjesme evergrinovi, ali tome se mora stati na kraj. To je idiotizam i bezobrazluk. Mene ne interesuju ta imena, sve su to ljudi koji nemaju svoje hitove. Nemate hitove, pa kradete! Barbara, niti bilo ko drugi me nije kontaktirao – istakla je Jasna komentarišući to što Bobakova snima kavere njenih pjesama.

“One stvari” su moja biografska pjesma. To je moj život. Sa kojim pravom uzimaš moju pjesmu. Ako je tebi glup život, žao mi je, ali ne možeš da otimaš tuđe. Zamisli kada bih ja snimila kaver pjesme “Kuće male krečene u belo”, Snežane Đurišić, a ona da snimi moju “Šibicu” – dodala je Milenkovićeva.

– Da su moje pjesme trebalo da zvuče tako kako ih izvode, niko ne bi čuo za njih. Upropaštavaju mi pjesmu! Sjašite. Ovo što se dešava se kosi sa zdravim razumom – zaključila je Jami.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Informer.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS