calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju!

Asmin se ne zaustavlja! Dok Stanija uživa u Americi, Durdžić objavljuje prepiske sa bivšom! (FOTO)

Objavio: RHT
25/05/2024 3:30 PM

Asmin se ne zaustavlja!

Stanija je otputovala u Majami odakle svakodnevno dijeli kadrove koji pokazuju kako uživa, a za to vrijeme Asmin objavljuje prepiske sa Aneli Ahmić.

Foto: printscreen/Asmin se ne zaustavlja!

Stanija Dobrojević trenutno je u Americi i svakodnevno pokazuje kako provodi vrijeme sa majkom Slavicom koja je ovoga puta otputovala sa kćerkom. Starleta je odletjela preko okeana nakon što se njen izabranik Asmin Durdžić suočio sa svojom bivšom Aneli Ahmić.

Dobrojevićeva je sada otkrila da je dobila romantičan poklon, te se slikala sa ogromnim buketom crvenih ruža, a svi se pitaju od koga je dobila ovaj poklon.

Foto: printscreen

“Baš uživaš”, “Majka ti je prelijepa”, “Opa, Asmina već zaboravila?!”… su samo neki od komentara na mrežama.

Međutim, Asmin nije izdržao pa se odmah oglasio. Poručio je da je cvijeće sa kojim se Stanija slikala on poslao njoj pred gostovanje kod Lune Đogani.

Foto: printscreen

Durdžić se nije tu zaustavio. Već je nastavio da objavljuje prepiske sa svojom bivšom Aneli Ahmić, sa kojom se nedavno suočio u Pinkovom studiju. Ali njihov odnos ni poslije suočavanja oči u oči nije ništa jasniji.

Foto: printscreen

Međutim, Asmin ne prestaje da objavljuje detalje iz njihove veze, na sve načine se upinjući da dokaže, da njihov odnos nije bio ozbiljan, kao i da dijete nije njegovo.

Foto: printscreen

BONUS VIDEO

hypebih.ba/informer.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS