calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dvije pucnjave u Sarajevu: Policija na terenu, privedeno nekoliko osoba Maca Diskrecija: Mama me se odrekla, ne želi da čuje za mene, a ja sam postala mnogo slavna i bogata! Novi veliki uspjeh Borca: Banjalučani zaustavili Panatinaikos i osvojili prvi bod u Evropi Anđelu Đuričić čeka PAKAO? “Ona je BRUKA I SRAMOTA?!” Isplivale sve tajne “udisačice prdeža”? Upalio sam live da nekog usrećim i poklonim mu moju energiju? Danas mi jedna kaže da zračim kao… Nova teška nesreća na bh. cesti: Jedna osoba poginula, dijelovi automobila rasuti po cesti Video napokon ugledao svjetlost dana: Dalila vrišti i priča o pikanterijama iz mladosti! Anđela spremna za Gastoza! Ovo je njen plan za večeras, otkrivamo detalje! “POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) Spektakl i kontroverze: Ovako u Ljubljani najavljuju premijeru filma i koncert Ace Lukasa UMALO DA POKLEKNE: Kristijana Golubovića muvala cimerka, on se obratio Kristini, pa napravio ŠOK potez! O ovome bruji cijela nacija! Elmedin Karić: Kad vidim ove što samo sjede i zagađuju sve, pitam se imaju li srce? Ja evo spašavam prirodu, bujrum! KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku!

ASMIN KRVNIČKI TUKAO ANELI?! Ona sva u modricama, stravični prizor ledi krv u žilama! Evo šta joj je sve radio (FOTO)

Objavio: RHT
12/03/2024 7:00 PM

Asmin krvnički tukao Aneli?!

Učesnica rijalitija, Aneli Ahmić rekla je nedavno da ju je bivši dečko Asmin Durdžić trudnu tukao, do te mjere da joj je išla krv na nos. 

Kako je Aneli tvrdila, Asmin ju je udario iako je bila u jako teškoj situaciji jer joj je preminuo otac, a sada je objavljena fotografija na kojoj se vidi da ima modricu ispod oka.

Foto: Printscreen Youtube

– Meni je tata umro, bili smo u autu. Zazvonio mu je telefon, bio je ženski glas, ja sam poludjela, šta ima sekretarica da ga zove, tada me udario šakom u glavu, toliko jako, da me pet sati boljela glava – rekla je Aneli tada.

Sada je objavljena fotografija na kojoj se vidi da Aneli ima modricu ispod oka, a u opisu iste bilo je:

– Evo, svijete, Aneli je ispričala kad su išli na sahranu njenog oca da ju je udario. Ovo je tačno tri dana poslije, imate datum! Smrade, nismo znali šta si joj sve radio, mamu ti… Da moliš za oprost Noru, Aneli i cijelu njenu porodicu – piše u ovoj objavi.

Photo: Printscreeen Instagram, Asmin krvnički tukao Aneli?!

– Neka se dogovori Aneli sa sobom šta će da laže. Sama sebe utapa svojim lažima – rekao je on tada.

Fizičko zlostavljanje

Anelina sestra, Sita Ahmić, otkrila je kako je maltretirao njenu sestru, ali i fizički zlostavljao, o čemu Aneli i dalje izbjegava da priča i štedi ga, kako Sita tvrdi:

– Ja znam da ju je maltretirao i tukao. U tri navrata znam da ju je istukao, a nju je sramota toga da priča o tome. Nema potrebe za tim kada se sve saznalo. Znam jednu bitnu stvar koju ona još nije iznijela. Nadam se da će to uskoro uraditi i da će razotkriti sve sumnje i stvari na koje smo mi aludirali – rekla je Sita za medije.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS