calendar

Četvrtak 4. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ŠTA JE ONO MAJI IZMEĐU NOGU…” Šok fotografija kruži društvenim mrežama Nakon napada krokodila: Pronađeni dijelovi tijela djevojčice ŠA ŽESTOKO IZVRIJEĐAO MIONU! Nikad žešća svađa u rijalitiju! “Ti si odvratan…” Nagla promjena vremena u našoj zemlji: Koga temperaturne oscilacije najviše pogađaju UČESNICA RIJALITIJA ANGAŽOVALA POLICIJU! “Vidjeću, ili ću privatnu tužbu, ili…” IZDAHNULA JOJ NA RUKAMA! RADA MANOJLOVIĆ U SUZAMA! Detalji koji kidaju dušu! Nikad neće prebljoeti gubitak DNEVNI HOROSKOP ZA 4. JULI: Rak da nikome ništa ne obećava, Ribe vode emocije… Hari Varešanović: Svi putevi vode u Mostar! “Kada se spomene taj grad, u sjećanju su mi najljepši muzički trenuci” OTKRIVENO ŠTA JE MIONA PITALA STANISLAVA?! Ša: Blam, blam… Izašao prvi trailer za film o Draženu Petroviću: Legendarnog košarkaša utjelovio bh. glumac USKORO JE KRAJ, NE POSTOJI OSOBA NA SVIJETU! Majka Mione Jovanović zapjenila od bijesa, sprema Nenadu haos nakon finala “SVI SU ME VARALI!” Milena Ćeranić O PARTNERIMA, pa se sjetila NJEGA: “Da sam ga manje voljela uspjelo bi!” MARIJA KULIĆ DA PRESAHNE VIŠE OD MILJANINIH SRAMNIH RADNJI – OBJAVLJEN NJEN POSLJEDNJI RAZGOVOR SA ZOLOM! Velika potraga u Njemačkoj: Nestala djevojčica (13) porijeklom iz BiH Maja i Aneli u žestokom klinču! Stare rivalke ponovo ratuju Muškarac koji je ukrao kip Brus Lija u Mostaru ide u zatvor

Anita seksualno uznemiravana: Dirao me po zadnjici… “NISAM SMJELA DA GA PRIJAVIM”

Objavio: RHT
11/05/2024 1:00 PM

Anita seksualno uznemiravana

Anitu Stanojlović seksualno je uznemiravao poslodavac! Starleta je imala problem na poslu, jer je na nju bacio oko oženjeni šef.

Anita seksualno uznemiravana / Foto: Youtube/printscreen PINK TV
Anita seksualno uznemiravana / Foto: Youtube/printscreen PINK TV

Naime, atraktivna crnka je podigla ogromnu prašinu kada je otkrila detalje svoje prošlosti koji intrigiraju javnost! Priznala je da je na prethodnom poslu doživjela neprijatnost(i). Anita je ispričala da je uhodio oženjeni muškarac.

– Taj čovjek je prema meni uvijek bio korektan. Nisam znala nikad da mu se sviđam, da je bacio oko na mene, ali sam vidjela da je često dolazio do mog stola da ćaskamo. Mislila sam da sam mu samo simpatična i da je to normalno, da to radi sa svim koleginicama, ali nije bilo tako. Bila sam tu nova, nisam imala pojma da se to s njim u firmi i ranije dešavalo. To je trajalo neko vrijeme, onda je ostajao poslije smjene da me pita da idemo na kafe i ručkove. Bilo mi je sve sumnjivo, ali opet, računam, oženjen je čovjek, neće otići predaleko – istakla je Anita pa je dodala:

Čovjek je razgovarao sa mnom i kad je krenuo ka svojoj kancelariji, dirao me je po zadnjici. Ostala sam ukopana u mjestu. Pravila sam se luda, ali nisam bila u situaciji da reagujem i dam otkaz. Imala sam privatne probleme. To se ponavljalo više puta, onda me je preko poruke pitao da se vidimo u jednom hotelu. Požalila sam se drugarici, rekla mi je da sve prijavim, ali nisam smjela. On je moćan čovjek, znala sam da će biti moja riječ protiv njegove i da od toga nema ništa. Poslije sam dala otkaz, ali nisam nikad pričala o tome – tvrdi Anita.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS