calendar

Sreda 11. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DESINGERICA I ZERA OBJELODANILI SRETNE VIJESTI! Pjevačica sve dokumentovala (FOTO) SMIJEM SE HEJTERIMA U LICE! Elmedin je odličje pravog muškarca! JANA JE DOKAZ Znate li da položaj u kojem spavate utiče na vaše zdravlje SVE PUCA OD STRASTI!? Kačavenda i Uroš KRIJU LJUBAVNU VEZU? Kamera UHVATILA TRENUTAK INTIME? Oglasila se i supruga Anela Ahmedhodžića: Šokirana sam i tužna zbog ovih užasnih poruka Pjevačica na odmoru: Milica Todorović pozirala u toplesu, oduševila prirodnom ljepotom TRUDNA MILICA OSTAVILA TERZU: On je bruka i sramota! KULIĆI U SUZAMA ZBOG MILJANE I IVANA! Čestitke pljušte sa svih strana, a oni rone suze (FOTO) Neno Murić: Dođite da pjevamo, plešemo i razmijenimo lijepu energiju Pomračenje Mjeseca 18. septembra: Brzi krajevi koji će uzdrmati naše živote na neviđene načine ANELI ISKORISTILA MATEJA: Šok-priznanje nakon skandala Mirsad Ahmedhodžić, otac našeg sad već bivšeg “Zmaja”, razotkrio Anelovu suprugu: Sram te bilo! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Zašto je napadnut Elme? Evo kako se izvukao i šta se sve desilo! ŠUMA JE UKLETA (VIDEO) Fondacija Sevdah ‘pronijela’ sevdalinku kroz Bosnu: U DOBOJU SE PJEVALO SILVANI U ČAST, spoj mladosti i iskustva najbolji recept za očuvanje sevdalinke NOVE INFORMACIJE IZ CRIKVENICE! Haos nakon pomirenja Maje i Cara: Razbijen njegov telefon, polupan automobil… (FOTO) SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO RADOSNE VIJESTI! Najavio specijalnog gosta na koncertu Ace Lukasa u Ljubljani (FOTO)

ANITA PREKINULA ŠUTNJU O RASKIDU SA ANĐELOM! Donijela šokantnu odluku

Objavio: RHT
11/09/2024 11:15 AM

ANITA PREKINULA ŠUTNJU O RASKIDU

Pobjednica prethodnog rijalitija se oglasila nakon vijesti da je raskinula sa Anđelom Rankovićem!

Foto: Printscreen / TV Pink

Javnost je juče bila “uznemirena” zbog navodnog raskida između Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, nakon što je Stanojlović obrisala sve zajedničke fotografije sa Anđelom sa svog Instagram profila.

ANITA PREKINULA ŠUTNJU O RASKIDU

Ovaj gest pobjednice prethodnog rijalitija izazvao je sumnje i špekulacije o njihovom odnosu. No, Anita je odlučila da stavi tačku na sve glasine i otkrije istinu. Javno je priznala da je cijela situacija bila samo šala koju su ona i Ranković priredili kao svojevrsni odgovor na prognoze o njihovom raskidu. 

– S obzirom na to da nam danima hejteri prognoziraju raskid nakon završetka stare sezone, a početak nove, odlučili smo da se danas poigramo malo sa njima. I da im bar na par sati priuštimo malo zadovoljstva u njihovim bijednim životima – izjavila je Anita.

Nakon što je otkrivena istina o njihovom odnosu, Anđelo se takođe oglasio i podijelio svoje mišljenje o Aniti.

– Hvala puno. Ona jeste divna djevojka, samo je potrebno bilo da neko uvidi sve njene kvalitete. Vrijeme će pokazati, sve ide svojim tokom. Treba da pustimo da stvari idu svojim tokom. Polako, najbitnije da sada uživamo – kazao je Anđelo za srbijenski medij.

Glavni problem ljubomora

Podsjećanja radi, Anđelo Ranković je nedavno izjavio da, iako su proslavili osam mjeseci romanse, njihov glavni problem je i dalje ljubomora. Ali, da rade na tome kako ne bi dolazili u neprijatne situacije.

Republika
Anita Stanojlović i Anđelo Ranković / Foto Instagram

– Mnogo sam ponosan na nju. Iznenadila je i mene, a ne samo javnost. Mnogo je napredovala u odnosu na ranije. Ljubomora je veliki problem u našem odnosu, ali i to je značajno poboljšala – rekao je Anđelo na otvaranju jednog restorana na beogradskoj Bežanijskoj kosi.

Pročitajte i: Sarajevska premijera predstave “Kiselina” svečano otvara 6. Sarajevo Fest.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS