calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Širom BiH danas nagla promjena vremena: Osjetan pad temperature i udari vjetra UČESNICA RIJALITIJA JAVNO PREVARILA MOMKA! Završila u krevetu s cimerom, vrela akcija naočigled svih! Dnevni horoskop za 28. septembar 2024: OVAN DEFINIŠE PRAVILA, LAVA MUČE PROBLEMI IZ PROŠLOSTI, RIBAMA LJUBAVNA KRIZA Aleksandar Stanković: Depresija je kad tri mjeseca čekaš da ti petnaest minuta bude bolje Iskra u Bugojnu čeka bh. zvijezde, dolazak potvrdile brojne legende Ja sam kralj asfalta i rijalitija! Kristijan opsjednut Filipom! Melanija Tramp: To što je moj suprug preživio dva atentata je čudo Elmedin priča kako je vozio do Njemačke bez prestanka! Uvijek sam bio mudriji od svih Farah Hadžiabdić obilazi Bosnu i Hercegovinu: Skriveni dragulji kroz objektiv mlade avanturistkinje Proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, danas ima 20 godina i oduzima dah svojim izgledom FANOVI FILMOVA “HARI POTER” OPLAKUJU ČUVENU PROFESORKU MEKGONAGAL! Ova uloga je obilježila život Megi Smit! (FOTO) Kuhar objasnio kako skuhati ručak za četvoro za manje od euro (VIDEO) “BLOKIRALA SAM GA SVUDA, a sada je UŠAO U RIJALITI!” Izabela Alijoski o raskidu sa Kadrom “Dobila sam poziv” (PREMIJERA) Lola iz Srećnih ljudi se “prepolovila” nakon operacije Gagi Mijatov otkriva tajne: Izbačen sam jer nisam htio gej aferu sa Urošem Političar obećava: Odričem se plate zarad pravoslavne crkve i džemata!

ANITA OTKRILA NOVE DETALJE IZ BRAKA SA MATOROM! Jovana je zbog jedne stvari dovodi do ludila, a onda osula paljbu po Ani Ćurčić

Objavio: RHT
06/08/2023 6:00 PM

Anita Stanojlović iznijela je nove detalje iz njenog braka sa Jovanom Tomić Matorom, ali se dotakla i Ane Ćurčić.

Ona je na početku odmah objasnila da nema nikakvog problema u njihovom odnosu, te da je sve u redu, iako je odjeknula priča o svađi i razvodu!

-Evo, pripremamo se za medeni mjesec! Uskoro putujemo Jovana i ja. Kod nas je sve u redu, ništa ne treba da se rješava- rekla je Anita.

Bivša zadrugarka se osvrnula i na to što je Jovana počela da snima lajvove za Instagram.

– Baš je počela da me nervira sa telefonom. To sam radila ja, konstantno sam bila na lajvu, pa se njoj toliko svidjelo i počela je i ona. Rekla sam joj da ću baciti telefon koliko je počela da provodi vrijeme na njemu- dodala je ona kroz osmijeh i rekla da za sada ne planira da snima i zarađuje preko Tik toka što je u posljednje vrijeme glavna preokupacija pojedinim zadrugarima.

– Ti zadrugari mislim da su izašli sa nulom iz rijalitija pa sada po sistemu daj šta daš moraju da snimaju.

Anita se osvrnula i na Anu Ćurčić i njen lajv u kojem je najavila da ima dokaze protiv Zvezdana, njegovog oca, majke ali i bivše kume Milene Kačavende!

– Pročitala sam da planira da tuži Zvezdana, pa se pitam šta je čekala do sada. Ako imaš sve te dokaze… što nešto nisi preduzela. Nisam upućena ni u sve to što se dešavalo sa njom i njenom kumom Milenom, ali čula sam da i njoj prijeti nekim dokazima. Ana je pokazala da nije čovjek i da je sa svima samo dok ima korist. Ona je loš čovjek-rekla je Anita.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS