calendar

Subota 14. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Grozne vijesti iz Austrije: Poginuo mladi bračni par iz Cazina, beba im preživjela JELENA DEBELO UDARENA PO DŽEPU! Evo koliko ju je koštao napad na, njenog i dalje zakonitog, muža, Ivana Marinkovića! Zato je ODBACIO Herceg Novi: Pogledajte “rane radove” Anđele Đuričić (OBJAVLJENA PREPISKA) SVE JE SLAGALA? Anđela KRILA POSJETE PSIHIJATRU, dok je svima pričala da je dobro a onda USLIJEDIO PAKAO Znate li da prepoznate žene koje vole seks? Jana ljuta kao ris: FATIMA SE PRAVI VAŽNA! EVO JA ZA MANJE VREMENA BOLJE NAPRAVIM! Dosta mi je njenih PRIČA! ANĐELA ĐURIČIĆ PAKOVALA NASILJE ZVEZDANU? “Gdje su tužbe? Za Slavnića? Za Pink? Sad nema nasilja?” Da li je SLAVA vrijednija od OBRAZA? (VIDEO) “DA LI STE VAS DVOJE ZAJEDNO?” Anđela GLUMILA LJUBAV zbog NOVCA? Aca Lukas ih RASKRINKAO pa IZVADIO SITUACIJU! Snimak iz emisije UŠLA U RIJALITI S OZBILJNIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMOM! Sve se saznalo, a ona pobjesnila HVALITE ME USTA MOJA: Elmedin tvrdi da mu je Boga dao zlatne ruke BOSANSKE CRNE UDOVICE: Ko su žene u BiH koje su ubijale partnere NECENZURISAN SNIMAK! Ovo je trenutak kada je Jelena RASCIJEPALA LICE Ivana Marinkovića TEODORA PRIZNALA DA JE NA BEBICINE OČE SRAMNO FLERTOVALA SA DRUGIM! Macanović na ivici suza priznao šta mu je na duši! ANITA NOVU TETOVAŽU POSVETILA ANĐELU! EVO ŠTA NA NJOJ PIŠE! Ranković se odmah oglasio, pa svima stavio do znanja šta misli o ovome! (FOTO) Sarajevska glumica i manekenka na meti kritika zbog izjave o Bredu Pitu: “Muvao me, ali sam ga odbila” EVO U KAKVOM JE STANJU SAMIR RAMOVIĆ PRED TRANSPLATACIJU BUBREGA! Završili u suzama, pa otkrili kada će se operacija desiti! (VIDEO)

ANITA NOVU TETOVAŽU POSVETILA ANĐELU! EVO ŠTA NA NJOJ PIŠE! Ranković se odmah oglasio, pa svima stavio do znanja šta misli o ovome! (FOTO)

Objavio: RHT
14/09/2024 12:30 PM

ANITA NOVU TETOVAŽU POSVETILA ANĐELU! EVO ŠTA NA NJOJ PIŠE!

Pobjednica rijalitija, Anita Stanojlović, uradila je novu tetovažu, po svemu sudeći posvećenu njenom partneru kojeg je upoznala u rijalitiju, Anđelu Rankoviću.

Uslikala je golo rame i na njemu istetoviran datum 29.12. i malo srce pored toga.

Njenu objavu podijelio je Anđelo, vidno oduševljen.

ANITA NOVU TETOVAŽU POSVETILA ANĐELU! EVO ŠTA NA NJOJ PIŠE! Ranković se odmah oglasio, pa svima stavio do znanja šta misli o ovome!

I on je dopisao njihov datum i dodao pesmu Željka Joksimovića “Više od sreće”.

Nema sumnje da je njihova ljubav jača svakog dana iako se spekulisalo o tome da su nedavno stavili tačku na svoju vezu.

Čitajte i ODROBIJAO 161 MILION EURA: ŠOKANTNO PREDSTAVLJANJE RIJALITI TAKMIČARA

Ove sezone u “Beloj kući” našao se i pripadnik pljačkaške bande Pink Panter Raško Mladenović koji je iz privatnog muzeja u Cirihu odnio četiri vijredne slike. A nakon toga živio je običnim, porodičnim životom u Čačku, kao radnik u pekari.

ODROBIJAO 161 MILION EURA

Međutim, sada je riješio da uđe u rijaliti, gdje su sinoć učesnici tokom emisije uživo imali nekoliko minuta da se predstave i ispričaju publici svoju životnu priču.

Voditeljka je u jednom trenutku dala je riječ i Mladenoviću, kako bi progovorio o svemu što je prošao u životu.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS