calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dvije pucnjave u Sarajevu: Policija na terenu, privedeno nekoliko osoba Maca Diskrecija: Mama me se odrekla, ne želi da čuje za mene, a ja sam postala mnogo slavna i bogata! Novi veliki uspjeh Borca: Banjalučani zaustavili Panatinaikos i osvojili prvi bod u Evropi Anđelu Đuričić čeka PAKAO? “Ona je BRUKA I SRAMOTA?!” Isplivale sve tajne “udisačice prdeža”? Upalio sam live da nekog usrećim i poklonim mu moju energiju? Danas mi jedna kaže da zračim kao… Nova teška nesreća na bh. cesti: Jedna osoba poginula, dijelovi automobila rasuti po cesti Video napokon ugledao svjetlost dana: Dalila vrišti i priča o pikanterijama iz mladosti! Anđela spremna za Gastoza! Ovo je njen plan za večeras, otkrivamo detalje! “POČIVAJ U MIRU, BIO SI VOLJEN” Edita Aradinović slomljena od bola nakon prerane smrti i velikog gubitka drage osobe! (FOTO) Spektakl i kontroverze: Ovako u Ljubljani najavljuju premijeru filma i koncert Ace Lukasa UMALO DA POKLEKNE: Kristijana Golubovića muvala cimerka, on se obratio Kristini, pa napravio ŠOK potez! O ovome bruji cijela nacija! Elmedin Karić: Kad vidim ove što samo sjede i zagađuju sve, pitam se imaju li srce? Ja evo spašavam prirodu, bujrum! KO JE DESINGERICINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila dio rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! Influenserkina potresna ispovijest: Tukao me je i mučio, a dijete tresao! Sve zbog ljubomore, htjela sam u rijaliti pobjeći EVO KAKO IZGLEDA LUKS KUĆA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA! Vila vrijedna milion i po eura u Kaliforniji okružena zelenilom, a u dvorištu ima nešto spektakularno! (VIDEO) Elmedin grmi na žene: Neću da čujem da se svađate! Navik’o sam da ste sretne i zadovoljne! Sve imate na dunjaluku!

ANITA I ANĐELO “PRODALI” SVOJU VEZU ZA MALO MEDIJSKE PAŽNJE! Nova taktiku za popularnost im je sve uništila!

Objavio: RHT
12/09/2024 11:15 AM

ANITA I ANĐELO “PRODALI” SVOJU VEZU

Fanovi bijesni na Anitu i Anđelu zbog lažnog raskida.

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti javnost je juče bila uznemirena zbog navodnog raskida između Anite Stanojlović i Anđela Rankovića, nakon što je obrisala obrisala sve zajedničke fotografije sa Anđelom sa svog Instagram profila.

ANITA I ANĐELO “PRODALI” SVOJU VEZU

Ovaj gest pobjednice prethodnog rijalitija izazvao je sumnje i špekulacije o njihovom odnosu, ali je Anita odlučila da stavi tačku na sve glasine i otkrije istinu.

Naime, Stanojlović je javno priznala da je cijela situacija bila samo šala koju su ona i Ranković priredili kao svojevrsni odgovor na prognoze o njihovom raskidu. 

– S obzirom na to da nam danima hejteri prognoziraju raskid nakon završetka naše sezone, a početak je nove, odlučili smo da se danas poigramo malo sa njima. I da im bar na par sati priuštimo malo zadovoljstva u njihovim bijednim životima. – izjavila je Anita za srbijanske medije.

“Sada im fali malo pažnje”

Kako je počela nova sezona rijalitija, čini se da je Aniti i Anđelu zafalilo malo medijske pažnje. Pa su krenuli da se igraju sa fanovima i hejterima, ne bi li se više komentarisala njihova veza. Kako su mnogi komentarisali na društvenim mrežama, Anđelo je shvatio da se njegova veza “ugasila”. I da više nije u centru pažnje, pa je odlučio da ugasi svoj profil na Instagramu. A Anita je u tom trenutku izbrisala zajedničke fotografije.

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković
Foto: Instagram

– “Ovo dvoje pate što se više ne priča o njima.”, “Anđelo prestao da glumi ljubav.”, “Sada im fali malo pažnje.”, “Jadna Anita, Jelkica je i dalje koristi”… – glasili su samo neki od komentara na ovu temu.

Pročitajte i: Voditelj “Kafane na Balkanu” dao 100 EURA BAKŠIŠA pjevaču! Slobina REAKCIJA JE HIT: “Dobra ti plata!” LOM u studiju! (VIDEO).

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS