calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja

ANELINA MAJKA NEĆE VIŠE DA ŠUTI: Progovorila o Alenu, JANJUŠU će sada SVE biti mnogo JASNIJE

Objavio: RHT
15/01/2024 6:40 PM

Od Nove godine i ulaska roditelja u Elitu svima je veoma emotivan susret bio susret Aneli Ahmić i njene majke. Naime, Aneli je potrčala tom prilikom majci u zagljaj, a poslije su i obavile razgovor.

Nakon toga mnogi su optužili Aneli da je pomenula izvjesnog Alena u razgovoru sa majkom, ali to nije istina.

Mediji su stupili u kontakt sa Anelinom majkom koja je rekla o čemu se radi. Naime, Anelina majka je otkrila da je ona prva pomenula Alena i da je on njihova šifra.

-Alen je naš porodični prijatelj i šifra za automobil, ja sam ga prva pomenula jer sam morala da joj kažem to. Znam da mnoge zanima o čemu se radi. Automobil koji je bio kod Alena nakon Anelinog ulaska, a cijela suština je ta da su Asmin i Aneli kupili auto za koji je samo Aneli dala novac, a Asmin nije dao ostatak para prethodnim vlasnicima za isti, pa smo ga sklonili. Auto jeste jedno vrijeme bio kod naših porodičnih prijatelja, ali sam ga ja ponovo prebacila na drugu lokaciju – rekla je Anelina majka.

Pretužna sam jer sam spomenula tu šifru i napravila svom djetetu problem, ali nisam ni pomislila da će to tako da se protumači. Ja vam se kunem u svoju djecu, da ona nikada nije imala ništa sa Alenom. Dečko je naš porodični prijatelj – kaže ona.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS