calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

“ANELI NAPLAĆUJE S*KSUALNE USLUGE” Mustafa šokirao

Objavio: RHT
12/02/2024 3:20 PM

Otac Asmina Durdžića, Mustafa Durdžić, oglasio se putem društvene mreže Fejsbuk. Mustafa je šokirao izjavom da njegova bivša snaha Aneli naplaćuje s*ksualne usluge. Ovo je izazvalo lavinu komentara.

Mustafa se redovno oglašava na internetu, pa je i ovaj put šokirao mnoge izjavom na Fejsbuku da Aneli naplaćaje s*ksualne usluge. Budući da uvijek drži sinovljevu stranu, ne libi se da “udari” po bivšoj snajki. Kao i celoj njenoj porodici.

Asminov otac je komentarisao objavu prepiske, gdje navodno Asmin govori Aneli da treba da troši novac na sebe, jer je uvijek bila uz njega.

Da ja vama nešto objasnim. Ja sam Asminov tata. Asmin je znao kad ja donesem pare kući, da sam ja davao pare ženi. Kad mi pare trebaju ja kažem: “Ženo daj mi one pare.” Moja žena je uvijek znala da to nisu njene pare. Međutim, Asmin je praktikovao isto, davao je ženi pare, osim što je ta žena naučila da joj ljudi plaćaju s*ksualne usluge i odmah je znala da su to njene pare– napisao je Mustafa i dodao:

Tako je iz navike mislila da sve pare koje joj Asmin daje na čuvanje da su to njene pare. Asminu kad trebaju pare za materijal tražio je pare. Ona je govorila da mu daje svoje pare. U ovom slučaju, ona više nije imala pare, pa i Asminov stil pisanja je navodi da mu prizna gdje su pare, ali je ona kasnije i priznala da su pare kod njenih. To je kasnije i Sita priznala. Je l’ sad kapirate?– napisao je Mustafa.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS