calendar

Nedelja 7. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
LUNA ĐOGANI LIJE SUZE ZBOG KĆERKE! Miljkovići otišli na odmor, evo gdje se nalaze! ALEKSANDRA I CAR ZAUVIJEK STAVILI TAČKU! Nikolićeva otkrila sve o njegovom pomirenju sa bivšom, pa rekla da bi mogla da im kumuje! Poznat identitet žene koja je poginula u stravičnoj nesreći u Tuzli Duge kolone na izlazu iz BiH na nekoliko graničnih prijelaza “LJUBOMORNA SAM! Moj muž je SAMO MOJ!” Veliki intervju Nadice Ademov! Pjevačica otkrila šta se dogodi kada ona “uđe u flašu” DNEVNI HOROSKOP ZA 7. JULI: Vage čekaju srećne “slučajnosti”, Vodolije rizikuju zbog emocija… “ON JE MAJIN FAN, JEDAN OBIČAN STARLETAN” Taki Marinković žestoko udario na Stanislava, objelodanio strašne stvari “NAS DVOJE VIŠE NE FUNKCIONIŠEMO” Aleksandra Nikolić nikad iskrenije o Filipu, ne može da šuti! Nizozemska nakon preokreta pobijedila Tursku i zakazala evropski klasik u polufinalu ANELI UGLEDALA ASMINA I KĆERKU, SLOMILA SE NA KOMADE: Ne može da dođe sebi, pokajala se zbog svega! STANISLAV U SUZAMA! U rijalitiju se pojavila njegova kćerka, Krofak se potpuno slomio! (FOTO) Nurkić napravio fotografiju ispod Starog mosta u Mostaru: Na istoj lokaciji se nalazio i kao dječak POJAVILA SE PRIVATNA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Pjevačica prvi put pokazala kako uživa pored njega ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! ŠOK! Poslije raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom djevojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja!

“ANELI JE ASMINU RAZBILA LOBANJU JER JOJ NIJE DAO DROGU” Starletina drugarica otkrila da su bivši partneri imali fizički okršaje

Objavio: RHT
15/09/2023 4:20 PM

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić stavili su tačku na svoj odnos njegovom preljubom sa starletom Stanijom Dobrojević, ali njima ni u danima ljubavi nisu cvjetale ruže.

Brak rijaliti učesnice Aneli Ahmić i Asmina Durdžića iz dana u dan privlači sve veću pažnju, a o tome koliko je odnos, sada već bivših partnera, bio buran, govore dokazi koji svakodnevno isplivavaju.

Najbolja prijateljica hrvatske starlete, Edina Šerifović, je otkrila za medije, da su Ahmićeva i Durdžić nerijetko ulazili sukobe zbog problema sa narkoticima, a pored verbalnih obračuna, redovno je dolazilo i do fizičkih okršaja iz kojih je deblji kraj izvlačio kršni Bosanac.

– Aneli je njemu tražila kokain, a Asmin se tome žustro protivio i dobio je flašu u glavu. Razbila mu je lobanju! Redovno je upadala u krizu kada nema drogu. Čuli ste glasovne poruke u kojima je zvala svog bivšeg da joj pošalje kokain iz Dubrovnika – rekla je Edina Šerifović.

Nakon njenih tvrdnji oglasio se i Asmin.

– Izveo sam Aneli u klub te noći, izašli smo kod prijatelja. Oko pola jedan, rekao sam: “Hajmo kući, gladan sam”, jer ona kada popije ne zna da se ponaša, našta je Aneli rekla: “Sredi mi da mi donesu da povučem liniju bijelog”. Odbio sam, zabranio sam da joj donose kada smo u Sarajevu i Dubrovniku. Molila me je, govorio sam “ne dam!” – priča Asmin, pa dodaje:

– Odjednom kreće da me vrijeđa, govori mi “k***** sine”, “đubre jedno”, j**** ti majku”. Rekao sam: “Imaš minut, krećemo odmah!”. U sljedećem momentu se okrećem po jaknu, i samo me je nešto lupilo po glavi. Bila je to flaša šampanjca. Bio sam krvav i rasječen – ispričao je Asmin.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS